Sint-Truiden Haspengouw

www.kiwanis.be
Nieuws
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

Heuglijk nieuws


Vandaag mogen we heuglijk nieuws aankondigen. Ons nieuwe lid Dimitri Timmermans werd voor een tweede keer vader. Wij wensen Dimitri en zijn echtgenote Katrien van harte gefeliciteerd met hun jonge spruit. Geboortekaartje Jule 03-10.pdf

Lees verder

Verkiezing President-elect


Niemand minder dan Peter Lowette werd verkozen tot president-elect. Hij zal Stefan Vanweddingen mogen opvolgen als voorzitter voor het Kiwanisjaar 2023-2024. Stefan Vanweddingen werd bevestigd in zijn voorzittersfunctie voor het jaar 2022-2023 vanaf 1 oktober. Volgende directeurs kwanem uit de bus voor zijn voorzittersjaar : Johan Boelen, Steven Carmen, Ro Smeyers, Michel Top en Jean-Paul Velaers.  

Lees verder

3 nieuwe leden


Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw is verheugd om 3 nieuwe leden te kunnen introduceren : Steven Carmen, Dimitri Timmermans en Tom Vangrootloon. We heten hen van harte welkom en hopen enorm veel voor mekaar te kunnen betekenen.

Lees verder

KCST organiseert nieuw evenement


Heuglijk nieuws !! Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw heeft het plan ingezet om een nieuwe moneymaker te organiseren. In samenwerking met atletiekclub TACT Sint-Truiden en Speelhofrunners zal het een heuse loopwedstrijd organiseren in Sint-Truiden op Paasmaandag 18 april 2022. Stay tuned ! In de nabije toekomst vindt u meer info hierover. Begin alvast met je training !

Lees verder

Datum bingo vastgelegd

Datum bingo vastgelegd


Onze jaarlijkse bingo, die in 2021 en 2020 niet kon plaatsvinden o.w.v. de hygiƫnische coronamaatregelen, zal opnieuw plaatsvinden in 2022. Blokkeer alvast de datum van zaterdag 23 april 2022 in je agenda !

Lees verder

Levering alcoholgel


Het coronavirus heeft ook Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw te pakken. Figuurlijk wel te verstaan. De grootste serviceclub van de regio heeft uit haar sociale kas 1.600 euro opgevist om 800 flessen alcoholgel aan te kopen bij een Limburgs bedrijf. Het ontsmettingsmiddel dient natuurlijk als beschermings- én ontsmettingsmiddel voor de talrijke hulpverleners die dag en nacht paraat staan: de eerstelijn, het Sint-Trudoziekenhuis, de woonzorgcentra, enz. Iedereen die het nodig heeft kan aankloppen...

Lees verder

Uitstel Bingo


De jaarlijkse bingo-avond, gepland voor 28 maart 2020, wordt uitgesteld naar een later te bepalen datum o.w.v. de coronacrisis.

Lees verder

Overlijden Marcel Purnal


Na het overlijden van onze seniorleden Camille Goossens op 1 december en Jan Wijnhoven op 3 januari jongstleden, is het nu voor de derde keer op korte tijd dat wij het overlijden van een seniorlid bekend dienen te maken. In de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 februari 2019 is ook ons oudste lid Marcel Purnal heengegaan. Marcel zou in mei 91 jaar worden. Hij was 39 jaar lid. De afscheidsplechtigheid zal plaatshebben in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Sint-Truiden op donderdag 21 februari 2019 om...

Lees verder

Dankbrief na overlijden Camille Goossens


Jeannine Goossens dankt onze club, middels onderstaand mailbericht, voor onze steun ter aangelegenheid van het overlijden en de begrafenis van Camille Goossens. "Dag allemaal,Bedankt voor jullie medeleven, steun en sympathie betuigingen naar aanleiding van het heengaan van Camille. De vele telefoontjes en kaartjes waren een welgekomen troost evenals de mooie bloemen en jullie voltallige aanwezigheid op de uitvaart.Jullie weten dat Camille voor zijn seniorschap weinig  of geen vergadering...

Lees verder

Axelle for Life

Axelle for Life


De actie "Axelle for Life" tijdens de Warmste Week op Studio Brussel bracht het prachtige bedrag van € 21987,58 op ten voordeele van het Olivia Hendrickx Research Fund. Proficiat aan Hilde en Erwin Lambeets en het hele team dat hiervoor kon zorgen.

Lees verder

1

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Meer nieuws

03/10Heuglijk nieuws
24/05Verkiezing President-elect
10/053 nieuwe leden
10/11KCST organiseert nieuw evenement
21/10Datum bingo vastgelegd
08/04Levering alcoholgel
08/04Uitstel Bingo
24/02Overlijden Marcel Purnal
27/12Dankbrief na overlijden Camille Goossens
26/12Axelle for Life

Kiwanis

© 2023 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Sint-Truiden Haspengouw Kiwanis volgen:

Facebook