Sint-Truiden Haspengouw

www.kiwanis.be
Nieuws
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

Boekenbeurs 2023


Helaas moeten wij melden dat onze jaarlijkse Boeken- en platenbeurs dit jaar meer dan waarschijnlijk niet zal kunnen doorgaan. Door verbouwingswerken aan de school Hasp-O Centrum kunnen wij onze vertrouwde locatie niet gebruiken en zoeken wij volop naar een volwaardig alternatief. Daardoor zijn wij ook genoodzaakt om een tijdelijke pauze in te lassen in de aanlevering van nieuwe boeken, platen en cd's.

Lees verder

Bloesemrun 2023


De tweede editie van de Bloesemrun loopwedstrijd was weer een dart in bulls-eye. Ondanks het kille, grijze weer wisten niet minder dan 420 lopers en 65 kinderen de eindstreep te bereiken van hun wedstrijd. De aanwezige lopers en sympathisanten zagen weer dat het goed was en genoten met volle teugen.

Lees verder

Nieuw lid : Gunther Stassen

Nieuw lid : Gunther Stassen


Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw is fier om Gunther Stassen als nieuw lid te mogen introduceren Wij wensen hem alvast van harte welkom in ons midden.Hij zal zeker een meerwaarde betekenen voor onze serviceclub.

Lees verder

Bingo 2023

Bingo 2023


De 43ste Bingo was weer een fenomenaal succes. Meer dan 300 spelers genoten met volle teugen van het spelletje om velen mochten huiswaarts keren met een prachtige prijs. In een speciale ronde werden mooi geldprijzen gewonnen door volgende projecten : € 1000 ging naar Vzw Lovely Therapy Horses (Stal ter Koze) in Alken € 750 ging naar vzw De Egeltjes in Sint-Truiden € 250 ging naar Intesa in Sint-Truiden  We hopen dat ze deze schenking nuttig kunnen spenderen...

Lees verder

Heuglijk nieuws


Vandaag mogen we heuglijk nieuws aankondigen. Ons nieuwe lid Dimitri Timmermans werd voor een tweede keer vader. Wij wensen Dimitri en zijn echtgenote Katrien van harte gefeliciteerd met hun jonge spruit. Geboortekaartje Jule 03-10.pdf

Lees verder

Verkiezing President-elect


Niemand minder dan Peter Lowette werd verkozen tot president-elect. Hij zal Stefan Vanweddingen mogen opvolgen als voorzitter voor het Kiwanisjaar 2023-2024. Stefan Vanweddingen werd bevestigd in zijn voorzittersfunctie voor het jaar 2022-2023 vanaf 1 oktober. Volgende directeurs kwanem uit de bus voor zijn voorzittersjaar : Johan Boelen, Steven Carmen, Ro Smeyers, Michel Top en Jean-Paul Velaers.  

Lees verder

3 nieuwe leden


Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw is verheugd om 3 nieuwe leden te kunnen introduceren : Steven Carmen, Dimitri Timmermans en Tom Vangrootloon. We heten hen van harte welkom en hopen enorm veel voor mekaar te kunnen betekenen.

Lees verder

KCST organiseert nieuw evenement


Heuglijk nieuws !! Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw heeft het plan ingezet om een nieuwe moneymaker te organiseren. In samenwerking met atletiekclub TACT Sint-Truiden en Speelhofrunners zal het een heuse loopwedstrijd organiseren in Sint-Truiden op Paasmaandag 18 april 2022. Stay tuned ! In de nabije toekomst vindt u meer info hierover. Begin alvast met je training !

Lees verder

Datum bingo vastgelegd

Datum bingo vastgelegd


Onze jaarlijkse bingo, die in 2021 en 2020 niet kon plaatsvinden o.w.v. de hygiƫnische coronamaatregelen, zal opnieuw plaatsvinden in 2022. Blokkeer alvast de datum van zaterdag 23 april 2022 in je agenda !

Lees verder

Levering alcoholgel


Het coronavirus heeft ook Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw te pakken. Figuurlijk wel te verstaan. De grootste serviceclub van de regio heeft uit haar sociale kas 1.600 euro opgevist om 800 flessen alcoholgel aan te kopen bij een Limburgs bedrijf. Het ontsmettingsmiddel dient natuurlijk als beschermings- én ontsmettingsmiddel voor de talrijke hulpverleners die dag en nacht paraat staan: de eerstelijn, het Sint-Trudoziekenhuis, de woonzorgcentra, enz. Iedereen die het nodig heeft kan aankloppen...

Lees verder

1 2

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Meer nieuws

10/09Boekenbeurs 2023
20/04Bloesemrun 2023
28/03Nieuw lid : Gunther Stassen
18/03Bingo 2023
03/10Heuglijk nieuws
24/05Verkiezing President-elect
10/053 nieuwe leden
10/11KCST organiseert nieuw evenement
21/10Datum bingo vastgelegd
08/04Levering alcoholgel
08/04Uitstel Bingo
24/02Overlijden Marcel Purnal
27/12Dankbrief na overlijden Camille Goossens
26/12Axelle for Life

Kiwanis

© 2023 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Sint-Truiden Haspengouw Kiwanis volgen:

Facebook