Sint-Truiden Haspengouw

www.kiwanis.be
Nieuws
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

Levering alcoholgel


Het coronavirus heeft ook Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw te pakken. Figuurlijk wel te verstaan. De grootste serviceclub van de regio heeft uit haar sociale kas 1.600 euro opgevist om 800 flessen alcoholgel aan te kopen bij een Limburgs bedrijf. Het ontsmettingsmiddel dient natuurlijk als beschermings- én ontsmettingsmiddel voor de talrijke hulpverleners die dag en nacht paraat staan: de eerstelijn, het Sint-Trudoziekenhuis, de woonzorgcentra, enz. Iedereen die het nodig heeft kan aankloppen bij het schakelcentrum Madrugada. Daar tekenen Johan Vandenborne (coördinator noodplanning van de stad Sint-Truiden) en Johan Vandervelde (voorzitter van de huisartsenkring) – toevallig trouwens twee Kiwanisleden - voor de verdeling van de gel. Er moet trouwens met één van hen contact worden opgenomen vooraleer men toegang krijgt tot het schakelcentrum.

Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw zet trouwens ook haar schouders onder een project dat eerdaags het levenslicht zal zien, bedoeld als ondersteuning van de Truiense scholen, waaraan heel wat andere serviceclubs eveneens hun medewerking zullen verlenen.

Op de foto: Kristof Vermeiren (coördinator De Kroon), Luc Vandenbergh (voorzitter Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw), Johan Vandenborne (coördinator noodplanning stad Sint-Truiden) en Johan Vandervelde (voorzitter van de huisartsenkring).

 
What do you want to do ?
New mail

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Meer nieuws

08/12Mijlpaal : vergadering 1000
10/09Boekenbeurs 2023
20/04Bloesemrun 2023
28/03Nieuw lid : Gunther Stassen
18/03Bingo 2023
03/10Heuglijk nieuws
10/053 nieuwe leden
10/11KCST organiseert nieuw evenement
21/10Datum bingo vastgelegd
08/04Uitstel Bingo
24/02Overlijden Marcel Purnal
27/12Dankbrief na overlijden Camille Goossens
26/12Axelle for Life

Kiwanis

© 2024 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Sint-Truiden Haspengouw Kiwanis volgen:

Facebook