Sint-Truiden Haspengouw

www.kiwanis.be
  • Bloesemrun

    NIEUW ! Paasmaandag 18 april 2022 @ Hasp-O Zepperen

    Lees verder >

Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw

Welkom op de website van Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw

April 2022 is voor Kiwanis Sint-Truiden een erg belangrijke maand. Er staan zomaar eventjes 2 moneymakers op het programma op nauwelijks een 6-tal dagen van mekaar verwijderd. Dus : werk aan de winkel !!

We gaan op Paasmaandag 18 april van start met een splinternieuw evenement : een heuse loopwedstrijd in navolging van de Willy Vannitsen wielerklassieker, die jarenlang succesvol werd georganiseerd. Iedereen is van harte welkom, of het nu is om de sportieve toer op te gaan of gewoon om van het moment en de omgeving te genieten. U vindt er alle informatie over op de pagina van de Bloesemrun.

Op zaterdag 23 april volgt dan reeds de 41ste editie van onze Bingo, die na 2 jaren van Corona-afwezigheid weer doorgang kan vinden. Zorg dat je er bij bent om een of meerdere van de mooie prijzen te kunnen winnen !

Zoals altijd gaat de VOLLEDIGE opbrengst naar de sociale werken van onze club, met vooral de nadruk op lokale projecten voor kansarme kinderen.

 

KCST organiseert nieuw evenement


Heuglijk nieuws !! Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw heeft het plan ingezet om een nieuwe moneymaker te organiseren. In samenwerking met atletiekclub TACT Sint-Truiden en Speelhofrunners zal het een heuse loopwedstrijd organiseren in Sint-Truiden op Paasmaandag 18 april 2022. Stay tuned ! In de nabije toekomst vindt u meer info hierover. Begin alvast met je training !

Lees verder

Datum bingo vastgelegd

Datum bingo vastgelegd


Onze jaarlijkse bingo, die in 2021 en 2020 niet kon plaatsvinden o.w.v. de hygiƫnische coronamaatregelen, zal opnieuw plaatsvinden in 2022. Blokkeer alvast de datum van zaterdag 23 april 2022 in je agenda !

Lees verder

Levering alcoholgel


Het coronavirus heeft ook Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw te pakken. Figuurlijk wel te verstaan. De grootste serviceclub van de regio heeft uit haar sociale kas 1.600 euro opgevist om 800 flessen alcoholgel aan te kopen bij een Limburgs bedrijf. Het ontsmettingsmiddel dient natuurlijk als beschermings- én ontsmettingsmiddel voor de talrijke hulpverleners die dag en nacht paraat staan: de eerstelijn, het Sint-Trudoziekenhuis, de woonzorgcentra, enz. Iedereen die het nodig heeft kan aankloppen...

Lees verder

Kiwanis

© 2022 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Sint-Truiden Haspengouw Kiwanis volgen:

Facebook