Sint-Truiden Haspengouw

www.kiwanis.be

Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw

Welkom op de website van Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw.

Op zaterdag 30 maart laatstleden vond de 41ste editie plaats van de Bingo-avond van Kiwanis Sint-Truiden. Ook dit keer was het evenement weer een voltreffer. De vele aanwezigen zorgden er weer voor dat de sfeer er erg goed in zat en Kiwanis Sint-Truiden zorgde op zijn beurt voor een vlekkeloze organisatie met talrijke mooie prijzen, die talloze deelnemers een moment van vreugde kon bezorgen.

Zoals gebruikelijk waren er een tiental speelrondes met telkens wisselende thema's. Zo wordt er steeds een ronde voorzien waar enkel kinderen tot 16 jaar de aan hun leeftijd aangepaste prijzen kunnen winnen.

Erg interessant is de ronde waarbij sociale doelen uit de streek de mogelijkheid hebben om rechtstreeks een mooie geldprijs te winnen. Afgevaardigden van verschillende organisaties streefden naar deze mooie prijzen :

In deze sociale ronde mocht de zorgboerderij voor paarden uit Kozen Stal-ter-Koze een cheque van € 250 in ontvangst nemen en werd de hoofdvogel van € 750 afgeschoten door dagbegeleidingscentrum 't Spant uit Sint-Truiden. Algemeen voorzitter Marc Vreys en comitévoorzitter Michel Delorge mochten deze cheques dan ook dadelijk overhandigen aan de gelukkige winnaars.

De hoofdprijs van de avond werd uitgerekend na het laatste spel. De gelukkige winnares was Kirsten Hendrickx die de 43" flatscreen TV in ontvangst mocht nemen. Gefeliciteerd !!

Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw dankt alle deelnemers voor hun deelname, feliciteert de winnaars uitvoerig en hoopt ook de mensen met minder geluk weer te zien op de volgende editie ergens in het voorjaar van 2020. 

Uitslag electverkiezing


Als nieuwe voorzitter elect voor het Kiwanisjaar 2019-2020 werd Pascal Arickx verkozen. Hij zal dus het voorzitterschap mogen waarnemen in het jaar 2020-2021. Gefeliciteerd ! Luc Van den Bergh werd als inkomend voorzitter bevestigd en zal de fakkel van Marc Vreys overnemen vanaf 1 oktober 2019 tot 30 september 2020. Zijn hoofdbestuur zal dat jaar vervolledigd worden met secretaris Koen Berteloot, penningmeester Edwin Dehaes, past-voorzitter Marc Vreys en voorzitter-elect Pascal Arickx. Het bestuur...

Lees verder

Inschrijven Nationaal Congres


Schrijf nu in voor het 23ste Kiwaniscongres “A Window on Ghent” !!!!  06 en 07 september 2019   Consulteer het congresprogramma en partnerprogramma via deze“link”. Inschrijven voor het congres is enkel mogelijk via www.kiwanis.be/ledenzone 1 inschrijvingsformulier per Kiwaniër. De inschrijvingen worden afgesloten op donderdag 15 augustus 2019. Inschrijvingen zijn maar definitief na ontvangst van de betaling. Inloggen doe je alsvolgt: Username:...

Lees verder

Overlijden Marcel Purnal


Na het overlijden van onze seniorleden Camille Goossens op 1 december en Jan Wijnhoven op 3 januari jongstleden, is het nu voor de derde keer op korte tijd dat wij het overlijden van een seniorlid bekend dienen te maken. In de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 februari 2019 is ook ons oudste lid Marcel Purnal heengegaan. Marcel zou in mei 91 jaar worden. Hij was 39 jaar lid. De afscheidsplechtigheid zal plaatshebben in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Sint-Truiden op donderdag 21 februari 2019 om...

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Sint-Truiden Haspengouw Kiwanis volgen:

Facebook