Sint-Truiden Haspengouw

www.kiwanis.be
  • Bingo

    44ste Bingo-avond op zaterdag 24 februari 2024 in het Veilinghuis

    Lees verder >
  • Bloesemrun

    3de Bloesemrun zaterdag 14 april 2024 @ Hasp-O Zepperen

    Lees verder >

Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw

 

Welkom op de website van Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw

 

 

Mijlpaal : vergadering 1000


Op dinsdag 12 december bereikt Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw een mooi ijkpunt : voor de 1000ste keer zal er een statutaire vergadering doorgaan onder voorzitterschap van Peter Lowette. Voor de gelegenheid zullen ook de partners van de leden aanwezig zijn en wordt een uitgelezen menu gekozen om dit heuglijk evenement te vieren. Er zal een (uiteraard beknopt) overzicht worden gegeven van de meer dan 40 jaar dat onze club reeds bestaat.

Lees verder

Boekenbeurs 2023


Helaas moeten wij melden dat onze jaarlijkse Boeken- en platenbeurs dit jaar meer dan waarschijnlijk niet zal kunnen doorgaan. Door verbouwingswerken aan de school Hasp-O Centrum kunnen wij onze vertrouwde locatie niet gebruiken en zoeken wij volop naar een volwaardig alternatief. Daardoor zijn wij ook genoodzaakt om een tijdelijke pauze in te lassen in de aanlevering van nieuwe boeken, platen en cd's.

Lees verder

Bloesemrun 2023


De tweede editie van de Bloesemrun loopwedstrijd was weer een dart in bulls-eye. Ondanks het kille, grijze weer wisten niet minder dan 420 lopers en 65 kinderen de eindstreep te bereiken van hun wedstrijd. De aanwezige lopers en sympathisanten zagen weer dat het goed was en genoten met volle teugen.

Lees verder

Kiwanis

© 2024 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Sint-Truiden Haspengouw Kiwanis volgen:

Facebook