Sint-Truiden Haspengouw

www.kiwanis.be

Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw

Welkom op de website van Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw.

Op zaterdag 3 februari kreeg voorzitter Marc Vreys de eer om in het bijzijn van onze Truiense burgemeester Veerle Heeren officieel een aantal cheques te mogen verdelen aan de Truiense scholen. De aanwezigen werden om 15u30 in het stadhuis ontvangen met een glaasje cava en een appelsapje van plaatselijke makelij. Dankzij de opbrengst van de Nacht van Kiwanis van 1 december 2018 kon Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw niet minder dan 8 cheques van € 1500 uitdelen aan de Truiense scholen, waarvan er 6 afgevaardigden werden gestuurd, die dan ook de symbolische cheques mochten ontvangen. Op die manier kon het thema van de gala-avond "nooit meer lege brooddozen" alle eer worden aangedaan.

De scholen die ieder een cheque van € 1.500 mochten ontvangen zijn :

U kan alle foto's zien op de fotopagina : uitreiking cheques.Overlijden Marcel Purnal


Na het overlijden van onze seniorleden Camille Goossens op 1 december en Jan Wijnhoven op 3 januari jongstleden, is het nu voor de derde keer op korte tijd dat wij het overlijden van een seniorlid bekend dienen te maken. In de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 februari 2019 is ook ons oudste lid Marcel Purnal heengegaan. Marcel zou in mei 91 jaar worden. Hij was 39 jaar lid. De afscheidsplechtigheid zal plaatshebben in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Sint-Truiden op donderdag 21 februari 2019 om...

Lees verder

Geboorte Oliver Fransis


Nicole en Isi Fransis zijn fier te mogen melden dat ze de grootouders zijn geworden van Oliver Fransis. Proficiat !

Lees verder

Axelle for Life

Axelle for Life


De actie "Axelle for Life" tijdens de Warmste Week op Studio Brussel bracht het prachtige bedrag van € 21987,58 op ten voordeele van het Olivia Hendrickx Research Fund. Proficiat aan Hilde en Erwin Lambeets en het hele team dat hiervoor kon zorgen.

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Sint-Truiden Haspengouw Kiwanis volgen:

Facebook