Sint-Truiden Haspengouw

www.kiwanis.be

Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw

Na het overlijden van onze seniorleden Camille Goossens op 1 december en Jan Wijnhoven op 3 januari jongstleden, is het nu voor de derde keer op korte tijd dat wij het overlijden van een seniorlid bekend dienen te maken.

In de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 februari 2019 is ook ons oudste lid Marcel Purnal heengegaan. Marcel zou in mei 91 jaar worden. Hij was 39 jaar lid.

Alle leden van Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw wensen Mia en haar ganse familie hun diepste gevoelens van medeleven aan.

Meer info volgt later. 

Dankbrief na overlijden Camille Goossens


Jeannine Goossens dankt onze club, middels onderstaand mailbericht, voor onze steun ter aangelegenheid van het overlijden en de begrafenis van Camille Goossens. "Dag allemaal,Bedankt voor jullie medeleven, steun en sympathie betuigingen naar aanleiding van het heengaan van Camille. De vele telefoontjes en kaartjes waren een welgekomen troost evenals de mooie bloemen en jullie voltallige aanwezigheid op de uitvaart.Jullie weten dat Camille voor zijn seniorschap weinig  of geen vergadering...

Lees verder

Geboorte Oliver Fransis


Nicole en Isi Fransis zijn fier te mogen melden dat ze de grootouders zijn geworden van Oliver Fransis. Proficiat !

Lees verder

Axelle for Life

Axelle for Life


De actie "Axelle for Life" tijdens de Warmste Week op Studio Brussel bracht het prachtige bedrag van € 21987,58 op ten voordeele van het Olivia Hendrickx Research Fund. Proficiat aan Hilde en Erwin Lambeets en het hele team dat hiervoor kon zorgen.

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Sint-Truiden Haspengouw Kiwanis volgen:

Facebook