Tienen Hageland

www.kiwanis.be
  • Serving the Children of the Wolrd

  • Zalig Paasfeest

Home

Pianorecital voor de vrede

Pianorecital voor de vrede


Op vrijdag 11 juni organiseert Kiwanis Tienen Hageland i.s.m. Klassiek in de kapel een Oekraïens pianorecital voor de vrede ten voordele van de vluchtelingen van Oekraïne. De uitvoering wordt verzorgd door de uit Oekraïne afkomstige pianiste Anastasia Kozhushko, die al jarenlang in ons land verblijft, maar haar muzikaal Slavisch temperament nooit heeft verloren.

Lees verder

nominatie prijs netwerk Cultuur Tienen 2021

nominatie prijs netwerk Cultuur Tienen 2021


Op 26 maart 2022 werden wij als service club mee genomineerd voor de prijs van netwerk cultuur Tienen. Voorzitter Ward en Jean-Paul waren aanwezig voor de uitreiking uit de handen van ons medelid schepen van Cultuur Wim Bergé. En ook Jos Mombaerts was present. Bij diezelfde gelegenheid mochten wij ook de jubileum oorkonde ontvangen van 40 jaar Kiwanis Tienen Hageland.

Lees verder

schoenenactie najaar 2021


Op woensdag 22 december overhandigde Kiwanis Tienen Hageland een cheque van 2000 euro aan de BOM in het kader van de schoenenactie. Meer dan 400 paar nieuwe winterschoenen en laarzen met een winkelwaarde van meer dan 25.000 euro heeft Kiwanis Tienen Hageland klaargelegd in de rekken van de BOM. Vanwege onze club waren onze voorzitter Ward, Jos en Jean-Paul present bij de cheque overhandiging.

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

met dank aan onze sponsors

Vip-sponsor

Hoofd-sponsors

Sponsors

 

hartveilige club

Kiwanis

© 2022 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook