Tienen Hageland

www.kiwanis.be
  • Friendship through service

  • Serving the Children of the World

Home

lezing prof. em. dr. J. Lerut

lezing prof. em. dr. J. Lerut


Op donderdag 8 juni organiseert Kiwanis Tienen Hageland een lezing over het fascinerende onderwerp van de orgaantransplantaties en de razendsnelle evolutie die op dat vlak aan de gang is. Prof. Em. Dr. Jan Lerut, een rasechte Tienenaar, en autoriteit op wereldvlak in het domein van de orgaantransplantaties zal dit onderwerp vanuit verschillende facetten komen toelichten. Een interessante lezing in Tienen, niet te missen.

Lees verder

sponsoring tablets CAR Dat vzw


Voorafgaand aan de statutaire vergadering van 9 maart werden 7 Samsung tablets met hoes overhandigd aan CAR DAT vzw. Het Centrum Ambulante Revalidatie ‘DAT’ onderzoekt en behandelt kinderen met uiteenlopende ontwikkelingsstoornissen. Haar missie past dan ook perfect in de sociale doelen die Kiwanis Tienen Hageland graag mee ondersteunt.

Lees verder

benefietconcert Tienen

benefietconcert Tienen


Op 11 maart gaat in de Sint Germanuskerk Tienen een benefietconcert door voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Onder de bezielende leiding van dirigent Koen Vits brengt een gelegenheidskoor met ervaren zangers een aangepast klassiek concert , afgewisseld met poëzie, voorgedragen door Turkse, Syrische en Koerdische Tienenaars. Kiwanis Tienen Hageland steunt dit project mee, samen met Lions Club Tienen, Buren voor Buren Tienen, en de kerkfabriek St Germanus.

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

met dank aan onze sponsors

Vip-sponsor

Hoofd-sponsors

Sponsors

 

 

 

hartveilige club

Kiwanis

© 2023 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook