Tienen Hageland

www.kiwanis.be

Home

moederdagactie

moederdagactie


Op zondag 9 mei 2021 is het feest voor alle moeders en daarom zetten we hen eens extra in de bloemen en verwennen we hen met allerlei lekkers. Dat verdienen zij toch. Naast een mooi bloemenplantje doen we er ook nog een doosje lekkere ambachtelijke pralines en een fles heerlijke champagne bij. Een nieuwe sociale actie van Kiwanis Tienen Hageland, ontstaan vanuit de idee om in deze coronatijd toch iets speciaals en coronaproof te doen.

Lees verder

Drie Koningen - Boodschap uit de kosmos

Drie Koningen - Boodschap uit de kosmos


We wisten al dat onze goede vriend Kiwanislid Guy Caubergs bijzondere schrijverstalenten heeft, en wetenschappelijke complexe materie in toegankelijke simpele bewoordingen kan uitleggen. Dat bewijst hij nu nog maar eens met het schrijven van zijn boek met de intrigerende titel 'Drie Koningen - boodschap van de kosmos'. Proficiat Guy, we kijken er al naar uit om het boek te lezen. Illustraties in dit boek zijn van de hand van Guy Andries, eveneens Kiwanislid Tienen Hageland.

Lees verder

afgifte cheque en totemannen BOM

afgifte cheque en totemannen BOM


Op woensdag 23.12.2020 om 10.30 u. overhandigde Kiwanis Tienen Hageland 2.000 € aan de B.O.M. Tevens hebben wij de vele vrijwilligers van "Bezorgd Om Mensen" in de bloempjes gezet met een Toteman. We hebben ook een rondleiding en wat uitleg gekregen van hun werking (2 x per week worden ong. 130 gezinnen of 800 mensen voorzien van voedsel). Ook de afdeling van kleding/ schoenen hebben we kunnen bezoeken!

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

met dank aan onze sponsors

Vip-sponsors

Hoofd-sponsors

 

 Sponsors

Maes Verzekeringen

 

 

 

hartveilige club

Kiwanis

© 2021 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook