Tienen Hageland

www.kiwanis.be
  • Friendship through service

  • Serving the Children of the World

Home

uitnodiging boekvoorstelling

uitnodiging boekvoorstelling


U bent welkom op vrijdag 7 juni 2024 om 20.00 uur in de St-Germanuskerk op de veemarkt in Tienen. Bij de voorstelling zijn de auteurs aanwezig en worden er passages uit het boek voorgelezen. Er wordt u een glaasje champagne aangeboden door de leden van Kiwanis Tienen Hageland De muzikale omlijsting van deze boeiende avond is in handen van “FOUR TIMES A LADY”

Lees verder

uitnodiging voorintekening boek

uitnodiging voorintekening boek


U KRIJGT NU EXCLUSIEF DE KANS OM TE VOORINTEKENEN OP DIT PRACHTIG BOEK. De eerste 100 intekenaars krijgen hun naam vermeld in het boek en ontvangen een exclusief, genummerd exemplaar aan de prijs van 50,00 euro. Intekenen kan tot uiterlijk 1 mei 2024.

Lees verder

nieuwjaarsconcert Helmut Lotti

nieuwjaarsconcert Helmut Lotti


Op zaterdag 6 januari 2024 organiseert Kiwanis Tienen Hageland voor de 36ste keer haar traditioneel Nieuwjaarsconcert in zaal Manège te Tienen met ditmaal een Vlaamse supervedette, Helmut Lotti, een schitterende stem van een gewaardeerde artiest die van alle markten thuis is: schlagers, gospel, rock, classic en zelfs metal. Hij brengt u deze keer een mix van licht klassiek, perfect passend bij ons Nieuwjaarsconcert.

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Van alle kanten TIENEN

met dank aan onze sponsors

Vip-sponsor

 

Hoofd-sponsors

 

Sponsors

 

  

    

 

Kiwanis

© 2024 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook