Tienen Hageland

www.kiwanis.be
  • Friendship through service

  • Serving the Children of the World

Home

Musicalhits

Musicalhits


Op zaterdag 14 januari organiseert Kiwanis Tienen Hageland haar 35e nieuwjaarsconcert. Deze keer een uitzonderlijk concert met de bekendste musicalhits op de affiche. Met internationale, nationale en lokale vedetten belooft dit concert onvergetelijk te worden in de trij van nieuwjaarsconcerten van Kiwanis Tienen Hageland. De kaartenverkoop is gestart. Wees er snel bij.

Lees verder

herinhuldiging beeld

herinhuldiging beeld "Spaile bè de mais"


Voorafgaand aan de bestuurswissel werd het beeld "Spaile bè de mais" opnieuw ingehuldigd n.a.v. de nieuwe locatie in de prachtige beeldentuin van de Grote Markt Tienen. Het beeld werd destijds gemaakt door kunstenaar Daniel de Ruyter in opdracht van Kiwanis Tienen Hageland, die het beeld schonk aan de stad Tienen.

Lees verder

Pianorecital voor de vrede

Pianorecital voor de vrede


Op vrijdag 11 juni organiseert Kiwanis Tienen Hageland i.s.m. Klassiek in de kapel een Oekraïens pianorecital voor de vrede ten voordele van de vluchtelingen van Oekraïne. De uitvoering wordt verzorgd door de uit Oekraïne afkomstige pianiste Anastasia Kozhushko, die al jarenlang in ons land verblijft, maar haar muzikaal Slavisch temperament nooit heeft verloren.

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

met dank aan onze sponsors

Vip-sponsor

Hoofd-sponsors

Sponsors

 

hartveilige club

Kiwanis

© 2022 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook