Tienen Hageland

www.kiwanis.be
  • 25 jarig jubileum van de Kiwanis Doll

    De Gala Avond is uitgesteld naar een latere datum...

  • Grote operatie van het District BeLux

    De clubs mobiliseren zich opdat de getroffen kinderen goed uitgerust terug naar school kunnen gaan. Binnenkort meer details!

  • Zomer

    Geniet met volle teugen van de nakende zomer!

Home

schoenenactie najaar 2021


Op woensdag 22 december overhandigde Kiwanis Tienen Hageland een cheque van 2000 euro aan de BOM in het kader van de schoenenactie. Meer dan 400 paar nieuwe winterschoenen en laarzen met een winkelwaarde van meer dan 25.000 euro heeft Kiwanis Tienen Hageland klaargelegd in de rekken van de BOM. Vanwege onze club waren onze voorzitter Ward, Jos en Jean-Paul present bij de cheque overhandiging.

Lees verder

Afgelast: nieuwjaarsconcert Willy Sommers

Afgelast: nieuwjaarsconcert Willy Sommers


Ons 35e nieuwjaarsconcert met Willy Sommers is afgelast omwille van Corona. Reeds verkochte kaarten die terug ingeleverd worden zullen terugbetaald worden. Hiervoor kunt u best terecht: 1) bij de leden waar u de kaarten van gekocht hebt 2) voor de kaarten die gekocht werden via de balie van cc De Kruisboog : Zend uw inkomkaarten en het bankrekeningnummer waarop we het geld kunnen storten naar Ward Ottenburgh, Hakendoverstraat 14, 3300 Hakendover

Lees verder

cheque uitreiking

cheque uitreiking


Op 14 juni 2021 (vaderdag) overhandigde Kiwanis TH 2 cheques van elk 500 euro (opbrengst moederdagactie) op het voetbalplein in Vissenaken aan de scoutswerking Akabe (scouting voor kinderen en jongeren met een beperking) en Greenstars (voetbalteam voor jongeren met een beperking).

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

met dank aan onze sponsors

Vip-sponsor

Hoofd-sponsors

Sponsors

 

hartveilige club

Kiwanis

© 2022 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook