Tienen Hageland

www.kiwanis.be

Home

Kiwanis Tienen Hageland tegen corona

Kiwanis Tienen Hageland tegen corona


Ook tijdens het moeilijke corona tijdperk blijft Kiwanis Tienen Hageland niet bij de pakken zitten. Kiwanis Tienen Hagelend schenkt Face Shields of gezichtsbeschermers die ze professioneel laten maken. Inmiddels zijn al meer dan 200 stuks verdeeld aan Woonzorgcentra, aan kinderdagverblijven, aan Stichting Marguerite-Marie Delacroix , aan Huis in de stad en aan Bezorgd om Mensen. Met veel respect voor alle zorgverstrekkers en hulpverleners.

Lees verder

Sinterklaasfeest Jeugd & Plezier

Sinterklaasfeest Jeugd & Plezier


Sinterklaas kwam op zondag 1 december weer eens op bezoek bij de kindjes van Jeugd & Plezier. Ook Kiwanis Tienen Hageland was traditiegetrouw present.

Lees verder

nieuwjaarsconcert met Rob De Nijs

nieuwjaarsconcert met Rob De Nijs


Kiwanis Tienen Hageland organiseert voor de 34e keer haar nieuwjaarsconcert. En ook deze keer met een bijzondere vedette van bij onze Noorderburen, want niemand minder dan de éminence grise van de Nederlandse zangers van de Lage Landen Rob de Nijs komt naar Tienen op 4 januari. Op het podium wordt hij vergezeld door zijn voltallige band. Wederom een topaffiche voor Tienen. Je kan een warme sfeervolle muzikale avond met veel ambiance verwachten, want al zijn klassiekers zullen de revue passeren.

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

met dank aan onze sponsors

Vip-sponsors

Hoofd-sponsors

 

 Sponsors

Maes Verzekeringen

 

 

 

hartveilige club

Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook