Torhout Houtland

www.kiwanis.be
Kiwanis > Fundraising

DE FUNDRAISING ACTIVITEITEN

DE JAARLIJKSE CHAMPAGNEVERKOOP : Een tweede belangrijke FUNDRAISER is de champagneverkoop, onder de leden van de eigen club, aan die van andere clubs, maar ook op de lokale kerstmarkt. Via het bestelformulier kunnen bestellingen ook on-line doorgegeven worden.

HET LENTEFEEST : Ons lentefeest dit jaar voor het eerst in domein Vossenberg te Hooglede, waarvan op 16 april 2016 de 32 ste editie plaatsvindt, zorgt voor de grootste duit in het zakje ! Dit feest waarop jaarlijks +/- 800 mensen aanwezig zijn kan rekenen op een trouwe aanhang. Ook de aanwezigen weten dat, mede door hun steun en aanwezigheid, kiwanis torhout houtland elk jaar opnieuw WONDEREN kan verrichten.

PRIVATE GIFTEN: Via private giften kunt u de club ondersteunen en uw steentje bijdragen aan een beter wereld voor de vele kinderen die het nodig hebben.