Overijse Druivenland

www.kiwanis.be
Kiwanis
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

Vlooienrock 2015


Vlooienrock editie 2015

Tijdens de zaterdag van de druivenfeesten staat het Lipsiusplein in Overijse weer helemaal in het teken van rock en pop. Voordat de Nederlandse top act Frank Boeijen vanaf 20:30 het plein in vuur en vlam gaat steken, is het de beurt aan enkele jongere bands om Overijse te rocken.

Het begint om 14:00 met My Dog is Radioactive, een 3-koppige band afkomstig uit Leuven die energieke punkrock brengt! MDIR staat bekend om hun explosieve live shows en catchy songs. Stilstaan is geen optie!

Om 15:00 neemt Factory Made de fakkel over. Factory Made zijn 4 vrienden uit de streek die samen muziek maken. Ze combineren hun verschillende achtergronden en muziekvoorkeur in een stevige rockset waarbij menig trommelvlies en feesttentje het al heeft moeten ontgelden!

Tenslotte gaat om 16:00 met High Hi een al ruim gekende een eclectische indiepop band uit Leuven en omstreken het podium op. Ze begonnen aanvankelijk als pop-rock band, maar zijn na 4 jaar spelen op een mix van indie en postrock uitgekomen.

Kiwanis Overijse Druivenland is heel trots om dit jaar weer een topprogramma voor Vlooienrock te kunnen presenteren, en bedankt de gemeente Overijse voor de gegeven steun. Voor het rockgebeuren valt er overigens ook nog iets te beleven op het Lipsiusplein, met name vanaf 11:00 een schminkstand en springkasteel. Tijdens de hele zaterdag zijn er echte Italiaanse venkelworstjes (salsiccas), sprankelende champagne, geraffineerde cocktails en het Prins van Horne bier van de lokale brouwerij de Vryheytscamme te proeven.

 Contact: info@kiwanisdruivenland.be

 


Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Meer nieuws

08/12Schenking aan sociale doelen

Kiwanis

© 2024 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Overijse Druivenland Kiwanis volgen:

Facebook