Serving the Children of the WorldTM

HARTELIJK WELKOM

Wij zijn een groep vrienden die onze talenten bundelen
om een betere wereld te bouwen voor de kinderen van de hele wereld.

Updated 16/08/2015

Wat is Kiwanis?

Kiwanis Belgium-Luxembourg is een district behorende tot de internationale organisatie Kiwanis International, die mensen met uiteenlopende beroepen samenbrengt in clubs en die aan lokale dienstverlening doet zonder oogmerk van persoonlijk belang, aan anderen die het minder hebben.

Per 1 juni 2003 telt het district Belgium-Luxembourg 174 clubs en 4.260 leden. (3.580 mannen - 546 vrouwen - 134 Seniors).

Zoeken in website

Leden login
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Vlooienrock 2015

Tijdens de zaterdag van de druivenfeesten op 22 augustus staat het Lipsiusplein in Overijse weer helemaal in het teken van rock en pop. Voordat de Nederlandse top act Frank Boeijen vanaf 20:30 het plein in vuur en vlam gaat steken, is het vanaf 14:00 de beurt aan enkele jongere bands (My Dog is Radioactive, Factory Made en High Hi) om Overijse te rocken. Voor het rockgebeuren valt er overigens ook nog iets te beleven op het Lipsiusplein, met name vanaf 11:00 een schminkstand en springkasteel. Tijdens de hele zaterdag zijn er echte Italiaanse venkelworstjes (salsiccas), sprankelende champagne, geraffineerde cocktails en het Prins van Horne bier van de lokale brouwerij de Vryheytscamme te proeven.