Artemis Leuven

www.kiwanis.be

Hartelijk welkom

Serviceclub KIWANIS LEUVEN ARTEMIS geeft reeds 16 jaar financiële ondersteuning aan diverse sociale projecten uit eigen regio.

In 2019 konden we door uw gulle bijdragen volgende projecten sponsoren:

Special Olympics Belgium - Fonds voor Geestelijke gezondheid voor kinderen en jeugd in Leuven - Stapje in de wereld - Sociaal fonds voor hematologische aandoeningen (Sofhea) - Centrum voor ontwikkelingsstoornissen (COS) in Leuven -  Interservice Leuven (Levensloop) - Eliminate (kiwanis the-eliminate-project) - Rondoufonds voor Duchenneonderzoek - jongvolwassenenwerking in Leuven.

Kiwanis club Leuven Artemis organiseert op zaterdag 21 maart 2020 een

Lentediner met bal

Dinner & Dance – with a touch of silver and gold

Gasthof Ter Venne, Diepvenstraat 2, 3201 Langdorp