Artemis Leuven

www.kiwanis.be

Hartelijk welkom

Serviceclub KIWANIS LEUVEN ARTEMIS geeft reeds 16 jaar financiële ondersteuning aan diverse sociale projecten uit eigen regio.

In 2018 konden we door uw gulle bijdragen volgende projecten sponsoren:
Special Olympics Belgium, Eliminate, Zelfverwonding bij adolescenten, Groenhoef, Levensloop, Mater Dei pop-up Museum, Lucia vzw, Ajpopoli.

Kiwanis Leuven Artemis organiseerde op zaterdag 18 mei  2019  een lenteconcert in de prachtige aula Pieter De Somer in Leuven.

Niemand minder dan DANA WINNER voerde je die avond mee en ontroerde met haar prachtige stem en haar mooiste nummers onder het thema EERSTE LIEFDE.

Gewapend met een schitterend nieuw album vol muzikale parels bracht Dana Winner een ode aan haar favoriete liedjes, in een eigen versie weliswaar en voorzien van nieuwe Nederlandstalige teksten.  Begeleid door vier muzikanten mocht je natuurlijk ook de grote klassiekers en hits van Dana opnieuw verwachten tijdens dit unieke theaterconcert.

Met de opbrengst van dit concert ondersteunen wij volgende projecten

Vragen? Lid worden?

Voor vragen en opmerkingen of indien u wenst lid te worden kan u de club contacteren via

kiwanis.artemis.leuven@gmail.com