Zonhoven

www.kiwanis.be

Home

 

 

KIDS NEED KIWANIS -MAKE A WORLD OF DIFFERENCE

Kinderen zijn nieuwsgierig, lief en hilarisch. Ze zijn ook wild, ongeduldig en kwetsbaar. Kiwanis is op zoek naar kinderen in alle uithoeken van de wereld met meer dan 600.000 vrijwilligers die hun gemeenschappen via lokale clubs dienen.

 Wij zijn royaal met onze tijd. Wij zijn creatief met onze ideeën. Wij zijn gepassioneerd om een verschil te maken. En we beleven veel plezier door dit te realiseren

 Maak het verschil  en kom erbij

 Klaar om kinderen en gezinnen in Zonhoven te helpen ?

Klaar om de wereld te veranderen?

Kiwanis staat voor u klaar! Meer dan 7.000 Kiwanis clubs Kiwanians vormen samen  een krachtige motor om zorg te dragen voor kansarme kinderen !

 Interesse? Email naar kiwanissonuwe@yahoo.com en we nodigen je graag uit om een van onze vergaderingen bij te wonen!

                      

 

Carnavals Vereniging Het Jong Geweld


Kiwanis Zonhoven kreeg van CV Het Jong Geweld een hele berg snoepgoed Als Sponsoring en steun. Zij hadden in de maanden voor het carnavalsseizoen als goed ingekocht, maar de corona-crisis gooide roet in het eten (snoepgoed). De carnavalstoet van Zonhoven en veel andere plaatsen werden geannuleerd waardoor zij met als dit lekkers bleven zitten. Gelukkig dachten zij aan ons. Dankzij deze steun kunnen wij heel veel kinderen gelukkig maken. Een dikke duim voor CV Het jong Geweld!

Lees verder

Kiwanis Zonhoven schenkt chocolade aan Vincentius Zonhoven


Kiwanis Zonhoven schonk vandaag chocolade aan St-Vincentius Zonhoven voor hun voedselbedeling van aanstaande donderdag. Meer dan 100 gezinnen krijgen donderdag 7 mei een extraatje bij de voedselbedeling van St-Vincentius Zonhoven. Kiwanis Zonhoven maakte namelijk meer dan 100 pakketjes met chocolade voor deze bedeling. De chocolade die Kiwanis kan schenken kwam van de Colruyt in Zonhoven. In plaats van de overschotten te vernietigen kozen zij ervoor om deze chocolade te schenken aan Kiwanis. Waarvoor...

Lees verder

Lekkers voor het Zorgpersoneel van Ter Heide, Dorpvelt en Catharina


  Vandaag vergaten we het zorgpersoneel van Ter Heide Zonhoven, Dorpvelt en Catharina niet voor hun blijvende inzet. In deze tijden van Corona geeft het zorgpersoneel het beste van zichzelf in zeer moeilijke omstandigheden. Dat verdiende een kleine attentie vonden wij. Dankzij Colruyt Zonhoven waren wij instaat om dit mogelijk te maken.  Hiervoor danken wij natuurlijk uitgebreid Colruyt Zonhoven.

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Zonhoven Kiwanis volgen:

Facebook