Zonhoven

www.kiwanis.be

Home

 

 

web counter

De Paaseierenzoektocht is er!

 

In het centrum van Zonhoven kan je een super leuke Paaseierenzoektocht doen. Misschien win jij wel een leuke paasmand.

Alle kinderen van Zonhoven hebben een leuke Paastekening gekregen via de school. Kleur deze mooi in en doe de Paaseierenzoektocht. Heb je alle letters verzameld, dan kan je waarschijnlijk ook antwoorden......rarara.

De zoektocht start aan Apotheek Hermans tegenover het kappelletje van De Heuven. Zie je een Paasei, dan heb je ook een letter gevonden. Scan ook de QR-code, want deze zegt je waar je het volgende Paasei zal vinden en natuurlijk ook de bijbehorende letter. Kijk natuurlijk goed rond, want je weet maar nooit wat je nadien nog moet weten ....... om te antwoorden. Heb je alle letters gevonden en kon je antwoorden, dan mag je de ingevulde Paastekening posten in de brievenbus van de Paashaas die je zal vinden bij de school "De Zonnewijzer". Je mag natuurlijk ook regelmatig foto's maken en naar ons doorsturen. Wij zullen ze dan zeker posten op onze Facebookpagina.

Ons e-mailadres is : kiwaniszonhoven@gmail.com

Onze facebookpagina is : https://www.facebook.com/kiwanissonuwe

Wil je nog graag een extra aastekening, of heb je er geen ontvangen, dan kan je ze via onderstaande link downloaden :

https://drive.google.com/file/d/1rYxHVIJtcqM_cRjMdgSVTwM6mOVR3PbI/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1DIlWEnWjWeacvTiDv59CHU61o1LQpoGM/view?usp=sharing

Wij wensen je een super leuke Paaseierenzoektocht en hopen stiekem dat jij een van die leuke Paasmanden kan winnen. Dus meedoen is de boodschap!

Nog even iets heel belangrijk! De zoektocht start zaterdag 3 april en eindigt op zondag 18 april.

 

Er komt een Paasei te voorschijn bij de handelaars in het centrum van Zonhoven.

Bij de handelaars in het centrum start tijdens de Paasvakantie (van 3 april tem 18 april) de Paaswandeling van Kiwanis Zonhoven.

Noteer op de paastekening die de kinderen meekrijgen van de scholen de letters en kleur de tekening in. Post deze mooie tekening in de Paasbrievenbus en wie weet win jij wel een leuke Paasmand.

Meedoen is de boodschap!

 

 

 

Vanavond is het zover!

Je schoentje zetten en dan flink slapen, want de goede Sint en zijn Pieten komen vannacht langs met veel moois en lekkers.
Wie door omstandigheden niet naar de luisterwandeling van Sinterklaas aan Park Den Dijk kon gaan, willen we toch heel graag de verhaaltjes en opdrachten nog meegeven. Misschien super leuk om even te beluisteren na het zetten van het schoentje, net voor het slapen gaan.
Wat gaat het weer spannend worden morgenvroeg. Wat gaat het weer fijn wakker worden zijn. Stilletjes sluipen naar het schoentje en kijken wat hij allemaal heeft gebracht.
Kiwanis Zonhoven wenst iedereen een super fijn Sinterklaasfeest.

 

De kleurplaat van Sinterklaas staat vanaf nu online.

 

Wil jij graag een extra kleurplaat van Sinterklaas, dan kan je hem vinden via deze link.

 

 

Luisterwandeling Sinterklaas open met Covid-19 maatregelen!

De luisterwandeling van Sinterklaas opent maandag 16 november met strikte Covid-19 regels! Gelieve deze ook strikt op te volgen omwille van uw veiligheid.

Gelieve met een maximum van 4 personen de wandeling te volgen of in gezinsverband.

Gelieve steeds 1,5 meter afstand te bewaren tussen uw uw bubbel en andere bubbels.

Gelieve een mondmasker te dragen tijdens de wandeling (+12 jaar).

Als het te druk is gelieve op een ander minder druk moment de luisterwandeling te volgen.

Gelieve strikt de luisterwandeling in de juiste richting te volgen (eenrichtingswandelverkeer).

De luisterwandeling is toegankelijk vanaf 16 november tot en met 5 december!

De wandeling start aan Sportlounge Den Dijk bij de Evenementenhal (ingang sporthal).

Een filmpje van sinterklaas over de luisterwandeling.

Klik op onderstaande link, kijk en luister wat de Sint te vertellen heeft.

Sinterklaas heeft iets te vertellen. bekijk hier zeker het filmpje!

 

 

 

 

Kiwanis Zonhoven en Sinterklaas willen graag onderstaande sponsoren danken.

 

Zonder de steun van deze handelaars was het onmogelijk geweest om de luisterwandeling van sinterklaas aan Park Den Dijk te organiseren. Hun bijdrage is van ontzettend groot belang. Het zou ontzettend fijn zijn voor deze handelaars als u ze ook eens een bezoekje bracht.

 

 

 

 

 

 

 

Extra informatie over de luisterwandeling van Sinterklaas!

Blijf onze website en facebookpagina volgen!

Kiwanis Zonhoven organiseert een luisterwandeling van Sinterklaas voor jong en oud. Door de coronacrisis waren wij genoodzaakt om onze jaarlijkse Sint-intrede en ons Sint-huis te annuleren.

Maar wij konden onmogelijk Sinterklaas zomaar Zonhoven laten passeren zonder iets te doen. 

Dan organiseren we maar een luisterwandeling met opdrachten voor de kinderen, dachten wij. Via QR-codes die je kan scannen met je smartphone (mobiel internet wel noodzakelijk) luister je naar een verhaal van Juf. Katrien, de Sint en zijn zwarte Pieten. Ook zijn er super leuke opdrachten voorzien bij elk verhaaltje (ook via QR-codes raadpleegbaar). Maar hier gaat de Sint binnenkort meer over vertellen in een videoboodschap. Dus blijf zeker onze website en facebookpagina volgen!

De luisterwandeling gaat door in Park Den Dijk te Zonhoven vanaf 16 november tot en met 5 december.

We verwachten wel dat alle coronamaatregelen worden gerespecteerd!

Er is een strikte één-richting route, er moet steeds voldoende afstand bewaard worden (1,5 meter), bubbels mogen maximum uit 4 personen bestaan (verbod op samenscholing!) en een mondmasker is verplicht te dragen (+12 jaar).

Merk je dat het op een bepaald moment te druk is, kom dan later terug om de luisterwandeling te doen. We hebben bewust gekozen om deze 3 weken toegankelijk te maken zodat iedereen op een rustige manier kan deelnemen.

Op drukke momenten zal er ook toezicht gehouden worden op deze maatregelen.

 

Luisterwandeling van Sinterklaas!

Luister via onderstaande link van VRT Radio 2 Limburg (Start De Dag-Limburg met Daan Masset) naar het eerste nieuws rond onze luisterwandeling van Sinterklaas.

Vanaf 1u en 14 minuten wordt er veel meer informatie gegeven. Dus zeker eens beluisteren.

 VRT Radio 2 Limburg (Start De Dag Limburg met Daan Masset)

Annulatie Sint-Nocturne Park De Dijk!

Kiwanis Zonhoven en Sinterklaas zijn spijtig genoeg genoodzaakt om de Nocture van de Sint te annuleren omwille van de geldende coronamaatregelen.
 
Maar de Sint heeft beloofd om Zonhoven niet zomaar voorbij te gaan zonder iets te doen. Want Kiwanis Zonhoven, de Sint en Zwarte Piet zijn heel creatief bezig met een mooie oplossing te vinden.
Dus ook dit jaar gaan de kindjes van Zonhoven en ver daarbuiten een geweldig feest mogen beleven. Maar het zal wel anders zijn. Hierbij gaan de kindjes veel zelf moeten doen.....maar daar horen jullie nog van, als jullie onze website en onze facebookpagina goed in het oog houden.
 
Tot binnenkort met super leuk Sint-nieuws !!!

 

 

 

 

KIDS NEED KIWANIS -MAKE A WORLD OF DIFFERENCE

Kinderen zijn nieuwsgierig, lief en hilarisch. Ze zijn ook wild, ongeduldig en kwetsbaar. Kiwanis is op zoek naar kinderen in alle uithoeken van de wereld met meer dan 600.000 vrijwilligers die hun gemeenschappen via lokale clubs dienen.

 Wij zijn royaal met onze tijd. Wij zijn creatief met onze ideeën. Wij zijn gepassioneerd om een verschil te maken. En we beleven veel plezier door dit te realiseren

 Maak het verschil  en kom erbij

 Klaar om kinderen en gezinnen in Zonhoven te helpen ?

Klaar om de wereld te veranderen?

Kiwanis staat voor u klaar! Meer dan 7.000 Kiwanis clubs Kiwanians vormen samen  een krachtige motor om zorg te dragen voor kansarme kinderen !

 Interesse? Email naar zonhovenkiwanis@gmail.com en we nodigen je graag uit om een van onze vergaderingen bij te wonen!

                      

 

Annulatie Sint Nocturne Park Den Dijk


Annulatie Sint Nocture Park Den Dijk!   Kiwanis Zonhoven en Sinterklaas zijn spijtig genoeg genoodzaakt om de Nocture van de Sint te annuleren omwille van de geldende coronamaatregelen. Maar de Sint heeft beloofd om Zonhoven niet zomaar voorbij te gaan zonder iets te doen. Want Kiwanis Zonhoven, de Sint en Zwarte Piet zijn heel creatief bezig met een mooie oplossing te vinden. Dus ook dit jaar gaan de kindjes van Zonhoven en ver daarbuiten een geweldig feest mogen beleven. Maar het zal...

Lees verder

Bestuur werkingsjaar 2020-2021 aangesteld


Bestuur werkingsjaar 2020-2021 Op de vergadering van donderdag 8 oktober 2020 wisselde het bestuur van Kiwanis Zonhoven naar jaarlijkse traditie. Daan Ketelslegers gaf de fakkel van het voorzitterschap door aan Dirk Dewolfs, terwijl Daan zelf de functie van secretaris op zich neemt. Bart Vanhorenbeek blijft penningmeester van onze club.  Maryse Marchal gaat volgend jaar het voorzitterschap overnemen van Dirk Dewolfs, dit jaar zal ze lector van onze club zijn. Het zal een moeilijk jaar worden,...

Lees verder

Carnavals Vereniging Het Jong Geweld


Kiwanis Zonhoven kreeg van CV Het Jong Geweld een hele berg snoepgoed Als Sponsoring en steun. Zij hadden in de maanden voor het carnavalsseizoen als goed ingekocht, maar de corona-crisis gooide roet in het eten (snoepgoed). De carnavalstoet van Zonhoven en veel andere plaatsen werden geannuleerd waardoor zij met als dit lekkers bleven zitten. Gelukkig dachten zij aan ons. Dankzij deze steun kunnen wij heel veel kinderen gelukkig maken. Een dikke duim voor CV Het jong Geweld!

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Kiwanis

© 2021 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Zonhoven Kiwanis volgen:

Facebook