Zonhoven

www.kiwanis.be

Home

 

 

KIDS NEED KIWANIS -MAKE A WORLD OF DIFFERENCE

Kinderen zijn nieuwsgierig, lief en hilarisch. Ze zijn ook wild, ongeduldig en kwetsbaar. Kiwanis is op zoek naar kinderen in alle uithoeken van de wereld met meer dan 600.000 vrijwilligers die hun gemeenschappen via lokale clubs dienen.

 Wij zijn royaal met onze tijd. Wij zijn creatief met onze ideeën. Wij zijn gepassioneerd om een verschil te maken. En we beleven veel plezier door dit te realiseren

 Maak het verschil  en kom erbij

 Klaar om kinderen en gezinnen in Zonhoven te helpen ?

Klaar om de wereld te veranderen?

Kiwanis staat voor u klaar! Meer dan 7.000 Kiwanis clubs Kiwanians vormen samen  een krachtige motor om zorg te dragen voor kansarme kinderen !

 Interesse? Email naar kiwanissonuwe@yahoo.com en we nodigen je graag uit om een van onze vergaderingen bij te wonen!

                      

 

Bedankt Sponsors!

Bedankt Sponsors!


Kiwanis Sonuwe wil graag volgende sponsoren even in de bloemetjes zetten! We zijn deze sponsoren enorm dankbaar voor hun zeer grote steun aan onze Sint-Intrede 2019.  

Lees verder

Intrede Sinterklaas 2019

Intrede Sinterklaas 2019


Op zaterdag 23 november 2019 is het weer zover! De Sint doet zijn intrede in het Gemeentehuis van Zonhoven. Ook dit jaar is er voor elk kindje een lekkere snoepzak, maar de Sint zal je ook een kijkje laten nemen in zijn bakkerij. Hoe maken zijn bakkers en Pieten al die lekkere taarten, speculoos en marsepijn? Kom gewoon kijken en je weet het. Misschien mag je zelfs de Pieten helpen met bakken. Dat zou toch super tof zijn!      

Lees verder

Sint-intrede 2018

Sint-intrede 2018


Wil je die mooie middag van de Sint-intrede nog eens herbeleven?  Klik dan op volgende link: https://youtu.be/1aPbcXB9KIo

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Zonhoven Kiwanis volgen:

Facebook