Belgium-Luxembourg

NL
Kiwanis
Kiwanis > Kiwanis > Woord van de Gouverneur 2020 03

Woord van de Gouverneur 2020 03

’t Is zeker niet waar ! We zijn haast in de helft van het kiwanisjaar.
Bijna zes maanden dat we samen ijveren ten dienste van de kansarme kinderen.

ENJOY

Sinds oktober leggen we de klemtoon op de absolute noodzaak zich te amuseren tijdens de vergaderingen, plezier te scheppen en tezelfdertijd ervoor te zorgen de wereld minder vijandig  te maken voor minder bedeelde kinderen.
Bij het lezen van uw kiwanigrams zie ik dat deze boodschap opgepikt wordt. Het is essentieel dat  we verder doen, het wederzijds respect voor elkaar en de vriendschap die ons bindt zijn de fundamentele principes van Kiwanis.

U BENT FORMIDABEL!

Hoe meer ik uw kiwanigrams lees, hoe meer ik u ontmoet, des te meer zie ik u aan de slag en ben ik versteld. Door uw spontane vrijgevigheid, uw motivatie, uw verbeelding, uw gedrevenheid te werken , hier en elders voor de zwaksten uit onze maatschappij: de kinderen.
Momenteel, bij het schrijven van deze lijnen, zijn we met 4.205 leden, 8.410 armen ten dienste van de kinderen ! We zijn, in aantal, het tweede grootste district van Europa. Niet slecht hé !

EEN OPEN HART EN GEEST

We kunnen zeker nog veel beter doen in de toekomst door onze beweging wijd open te zetten voor de jongeren. Ze zijn vanzelfsprekend aangetrokken tot maatschappelijk dienstbetoon , dromen ervan de wereld te verbeteren en willen vrienden in levende lijve die een open hart en geest hebben: laat ons ze aanmoedigen de wereld beter te maken voor de kinderen.

Geholpen door de senioren zullen ze het zeker maken. Er valt zoveel te doen ! Want miserie in onze contreien verlichten mag ons geenszins beletten over de grenzen heen te kijken waar niet alleen oorlog woedt maar ook ondervoeding en waar gebrek aan alles is.

In bijna de helft van ons mandaat vraag ik u slechts één ding: doe zonder versagen verder, stroop uw mouwen op om zorg te dragen voor de meest kwetsbaren: de kinderen, alle kinderen, of ze nu hier of elders zijn.

Marie-Jeanne Vandenberghe
Gouverneur Belux 2019-2020

It's all about the Kids

het programma

Het hele programma van dit jaar 2019-2020 met één klik

Kiwanis

© 2020 Kiwanis Belgium-Luxembourg
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook