Vilvoorde

www.kiwanis.be
  • COMING SOON

Nieuwe acties op onze event website! Hou het in de gaten!

Beste bezoeker,

De tijd vliegt snel, ons Cinema@home project hebben we onlangs afgesloten.
Onze eerste editie was een schot in de roos.
Vele van onze bezoekers aan de klassieke Film&Brunch hadden ingetekend op ons Cinema@home project.
Nieuwe online filmkijkers hebben we mogen verwelkomen.

Het hoeft niet meer uitgelegd te worden, jullie bijdrage aan onze goede doelen, is weer een schot in de roos geweest.
Hartelijk dank daarvoor.

Ondertussen zijn we al gestart met ons……Mosselfeest 2021.
Het lijkt misschien nog veraf maar gezien de onzekerheid van het Covid-19 verloop, hebben we moeten besluiten om een
2de Thuiseditie van het mosselfeest te organiseren.

Afhankelijk van wat zal toegelaten zijn, organiseren we wel een "Afhaal-event” bij OTB.
Waar we jullie tijdens het afhalen van de Mosselbestelling graag kortstondig een verassende ontvangst geven.

Hou jullie allemaal goed en tot op 2 oktober 2021 bij OTB of bij de thuislevering.
Noteer alvast de datum!

Het Kiwanis team

Kiwanis Club Vilvoorde Noordrand VZW richt zich al meer dan 40 jaar op de ondersteuning en talentontwikkeling van kinderen in Vilvoorde en ruime omgeving. Kiwanis is een wereldwijd actieve community van clubs, leden en partners. Het motto van Kiwanis is: 'Serving the children of the world'.

Onze club heeft een 25-tal leden. Sommige projecten richten zich op fundraising voor het goede doel. De opbrengsten van deze acties gaan dan naar de gesteunde projecten. Andere projecten richten zich op de persoonlijke inzet van de leden, met hun tijd, deskundigheid en netwerk.

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam: