Vilvoorde

www.kiwanis.be
  • Mosselfeest

SAVE THE DATE: zaterdag 6 oktober 2018 Mosselfeest van Kiwanis Vilvoorde Noodrand in Kampenhout, Ons Tehuis Brabant. Kaarten en sponsordossier vanaf nu te verkrijgen!

Kiwanis Club Vilvoorde Noordrand VZW richt zich al meer dan 40 jaar op de ondersteuning en talentontwikkeling van kinderen in Vilvoorde en ruime omgeving. Kiwanis is een wereldwijd actieve community van clubs, leden en partners. Het motto van Kiwanis is: 'Serving the children of the world'.

Onze club heeft een 20-tal leden. Sommige projecten richten zich op fundraising voor het goede doel. De opbrengsten van deze acties gaan dan naar de gesteunde projecten. Andere projecten richten zich op de persoonlijke inzet van de leden, met hun tijd, deskundigheid en netwerk.

Nuttige Links :

Directory online - (klik hierop)

Hoe inloggen op onze Site !

Directory APP

Aanmelden voor leden: