Vilvoorde

www.kiwanis.be
 • Outdoor Action

  zondag 4 juni 2023
  Asiat-site Vilvoorde

  Wandelen & Fietsen
  Kunst
  Foods & Drinks

  Samen actief tegen armoede

Welkom

Met dank aan onze sponsors:
 
       
 
          
      
  
KOM OP ZONDAG 4 JUNI 2023 NAAR DE ASIAT-SITE IN VILVOORDE
Kiwanis Vilvoorde Noordrand zet zich op zondag 4 juni in tegen kinderarmoede.
Met ons Witte Raven project steunen wij de Vilvoordse scholen in hun strijd tegen kinderarmoede. Kom mee wandelen, fietsen en kunst bekijken!  Of kom gewoon genieten van een hapje en drankje in onze lentebar op de Asiat-site te Vilvoorde.
 
Schrijf je meteen in voor 29 mei en steun de strijd tegen kinderarmoede in jouw buurt!
 
WANDEL EN FIETS FAMILIEDAG
Een sportieve uitdaging met dat ietsje meer.  Kom op zondag 4 juni wandelen (+/-6 of 10 km) of fietsen (+/-25 of 40 km).  Beide wandelingen vertrekken op de Asiat-site en leiden je door het vlakbij gelegen Dorent-Nelebroek natuurgebied langs de oude meanders van de Zenne.  De fietstochten laten je via de welbekende fietsknooppunten kennis maken met nog meer natuurschoon in de omgeving van Vilvoorde.  De Asiat-site ligt vlakbij de Zenne aan fietsknooppunt 14.
Schrijf je meteen in (voor 29 mei)
 
HORST.EXHIBITION
Wie het op zondag liever rustig en "chill" wil houden en graag van kunst geniet: breng ons een bezoekje en bewonder de Horst Arts Exhibition. Uitzonderlijk gratis en in avant-premiere!
Een kunst tentoonstelling die volledig de sfeer van de bruisende en alternatieve Asiat-site uitstraalt!
 
 
PRAKTISCH
Onthaal op zondag 4 juni vanaf 9u30 aan onze Kiwanis Outdoor Action lentebar op de Asiat-site, Mechelsesteenweg 255, 1800 Vilvoorde. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de site.  Hier vind je een plannetje van de site zelf met de parkeergelegenheid en de toegangen. 
 • We verwelkomen je met een drankje en een energiereep / stuk fruit voor onderweg.
 • De wandelingen en fietstochten vertrekken van op de Asiat-site.  De routebeschrijving ontvang je aan het onthaal. Starten kan tot 13u00.
 • Na terugkeer geniet je van een lekkere lunch met soep, quiches en dessertenbuffet.
 • Als kers op de taart, kan je ook de Horst Arts Exhibition bezoeken in avant-premiere.  De kunstwerken staan verspreid over de Asiat-site en gidsen zijn beschikbaar.
De prijs voor het ganse pakket is 25€ voor volwassenen, 10€ voor kinderen tot 12 jaar (onder 6 jaar: gratis).  De opbrengst gaat integraal naar onze strijd tegen kinderarmoede in Vilvoorde. Inschrijven kan tot 28 mei.
 • Wie graag enkel iets wil eten of drinken en de sfeer op de Asiat-site wil opsnuiven is ook van harte welkom en hoeft niet vooraf in te schrijven.
 
KAN JE ER OP ZONDAG 4 JUNI NIET BIJ ZIJN?
Dat vinden wij uiteraard ontzettend jammer.  Maar niet getreurd, je kan ons project ook steunen met een fiscaal aftrekbare gift.
Zo help je, samen met ons, kinderarmoede uit de Vilvoordse scholen.
Samen voor kinderen!
 
SPONSORING
Geloof jij ook in ons project en wil je graag je bedrijf of organisatie zichtbaarheid geven op ons evenement? 
 

Kiwanis Club Vilvoorde Noordrand VZW richt zich al meer dan 40 jaar op de ondersteuning en talentontwikkeling van kinderen in Vilvoorde en ruime omgeving. Kiwanis is een wereldwijd actieve community van clubs, leden en partners. Het motto van Kiwanis is: 'Serving the children of the world'.
Onze club verzamelt door het organiseren van activiteiten, zoals "Outdoor Action" of het mosselfestijn, financiele middelen die we daarna integraal besteden aan de vele goede doelen zoals "Witte Raven".

 

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Facebook pagina

Kiwanis

© 2023 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Vilvoorde Kiwanis volgen:

Facebook