Vilvoorde

www.kiwanis.be
  • 7 oktober 2023


    van 11:30 tot 22:00

    ONS TEHUIS BRABANT Perksesteenweg 126, Kampenhout

Welkom op ons 41ste Mosselfeest

Met dank aan onze sponsors
 
         
 
         
 
 
 
            
   
         
 
        
 
     
   
  
 

 
KOM OP ZATERDAG 7 OKTOBER 2023 NAAR ONS 41ste MOSSELFEEST
 
Het is al jarenlang een begrip in Vilvoorde, Kampenhout en ver daarbuiten: Zaterdag 7 oktober wordt voor de 41ste keer het hoogfeest van de mossel gevierd.
 

Jullie kunnen ons dit jaar weer vinden op de vertrouwde locatie bij Ons Tehuis Brabant in Kampenhout.
Kom samen met ons opnieuw genieten van de warme gezelligheid, de lekkere wijnen, de frisse bieren en natuurlijk de Zeeuwse mosselen.

Lust iemand de mosseltjes niet? Dan hebben wij ook kip of veggie-burger in de aanbieding. En voor de kleinste deugniet, is er ook curryworst met friet! Voor de zoetebekken zijn er ook nog heerlijke desserten om de laatste gaatjes te vullen!
 
 
De opbrengst van dit evenement wordt zoals altijd integraal besteed aan de vele sociale projecten die wij elk jaar ondersteunen.
 
KAARTEN
De kaarten van 25 EUR gelden als betaalmiddel voor de maaltijd of kunnen gebruikt worden om desserten en dranken mee te betalen. De steunkaarten van 10 EUR kunnen eveneens als betaalmiddel gebruikt worden.
Vooraf uw kaart kopen is gewenst maar niet noodzakelijk, inschrijven kan via de link hieronder of via je Kiwanis contactpersoon!
 Koop hier je kaart online
 
PRAKTISCH
We verwelkomen je graag op zaterdag 7 oktober vanaf 11u30 op onze vaste stek bij Ons Tehuis Brabant, Perksesteenweg 126, 1910 Kampenhout.
Kom indien mogelijk met je fiets.  Je krijgt dan van ons een gratis drankje aangeboden bij de inkom!
Er wordt ook een ruime parking voorzien in de buurt. Vanaf de parking zijn er regelmatige shuttlebusjes die je tot bij de ingang brengen.
 
 
KAN JE ER OP ZATERDAG 7 OKTOBER NIET BIJ ZIJN?
Dat vinden wij uiteraard ontzettend jammer.  Maar niet getreurd! Je kan onze projecten ook steunen met een gift.  Die is fiscaal aftrekbaar vanaf 40 EUR.
Overschrijving kan op rekeningnummer BE72 7330 5678 2416 van Ons Tehuis Brabant. Vermeld in de omschrijving "gift mosselfeest" en je rijksregisternummer.  Dan verschijnt deze automatisch op je belastingaangifte.
 
 
SPONSORING
Wil je graag je bedrijf of organisatie zichtbaarheid geven op ons evenement? 
 

 Met dank aan onze sponsors
 
   
                  
    
 
 
     
            
            
           
 
   
           
      
     
             
       
          
 
 
 
Kiwanis Club Vilvoorde Noordrand VZW richt zich al meer dan 40 jaar op de ondersteuning en talentontwikkeling van kinderen in Vilvoorde en ruime omgeving. Kiwanis is een wereldwijd actieve community van clubs, leden en partners. Het motto van Kiwanis is: 'Serving the children of the world'.
Onze club verzamelt door het organiseren van activiteiten, zoals "Outdoor Action" of het mosselfestijn, financiele middelen die we daarna integraal besteden aan de vele goede doelen zoals "Witte Raven".

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Facebook pagina

Kiwanis

© 2023 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Vilvoorde Kiwanis volgen:

Facebook