Vilvoorde

www.kiwanis.be
  • Mosselfeest 2021

Dit jaar opnieuw een thuis-editie! Met een afhaalgebeuren bij Ons Tehuis Brabant staan we wel weer een stapje dichter bij onze roots. Surf naar onze event website en laat je verrassen door ons aanbod!

ZATERDAG 2 OKTOBER 2021

Voor 2021 organiseren we een 2de thuis-editie voorzien van een “Speciaal Afhaal Gebeuren” op het domein van Ons Tehuis Brabant (OTB).

Hoe gaan wij te werk?

Via onze event website bestel je het nodige om thuis een eigen “Mosselfestijn voor het Goede Doel” te organiseren.
Ons aanbod bestaat uit onder beschermende atmosfeer verpakte of gekoelde of vacuüm verpakte ingrediënten (mosselen, vol-au-vent, vispannetje, frietjes, groenten, maar ook een selectie lekkere wijnen, enz…).

OP ZATERDAG 2 OKTOBER leveren wij de bestellingen aan huis of kan je je bestelling afhalen op het domein van Ons Tehuis Brabant, Perksesteenweg 126 te 1910 Kampenhout. Mis die dag ons “Speciaal Afhaal gebeuren” niet !
De leveringen gebeuren per koelwagen, met strikte aandacht voor hygiëne en respect voor de koudeketen.

Het Kiwanis Vilvoorde Noordrand team

Kiwanis Club Vilvoorde Noordrand VZW richt zich al meer dan 40 jaar op de ondersteuning en talentontwikkeling van kinderen in Vilvoorde en ruime omgeving. Kiwanis is een wereldwijd actieve community van clubs, leden en partners. Het motto van Kiwanis is: 'Serving the children of the world'.

Onze club heeft een 25-tal leden. Sommige projecten richten zich op fundraising voor het goede doel. De opbrengsten van deze acties gaan dan naar de gesteunde projecten. Andere projecten richten zich op de persoonlijke inzet van de leden, met hun tijd, deskundigheid en netwerk.

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam: