Vilvoorde

www.kiwanis.be
  • Film & Brunch

Doorlopend ontbijt- en brunch-buffet 9u00 tot 14u30. Filmvertoning om 10u00 en 12u00. U kiest zelf wanneer u aankomt, wanneer u naar de film kijkt en wanneer u ontbijt en/of bruncht

Kiwanis Club Vilvoorde Noordrand VZW richt zich al meer dan 40 jaar op de ondersteuning en talentontwikkeling van kinderen in Vilvoorde en ruime omgeving. Kiwanis is een wereldwijd actieve community van clubs, leden en partners. Het motto van Kiwanis is: 'Serving the children of the world'.

Onze club heeft een 20-tal leden. Sommige projecten richten zich op fundraising voor het goede doel. De opbrengsten van deze acties gaan dan naar de gesteunde projecten. Andere projecten richten zich op de persoonlijke inzet van de leden, met hun tijd, deskundigheid en netwerk.

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam: