Torhout Houtland

www.kiwanis.be
Kiwanis > Sociale acties > Kerst voor Iedereen

Kerst voor Iedereen

Ieder jaar organiseert Kiwanis Torhout Houtland in de nieuwjaarsperiode de sociale actie KERST VOOR IEDEREEN

Tijdens deze actie reikt onze serviceclub de hand naar de alleenstaanden, bejaarden, mindervaliden en minderbedeelden van het houtland. Bij de plaatselijke middenstanders verzamelt onze club waardebons en natura koopwaren die geschonken worden aan mensen die het zowel financieel als emotioneel moeilijk hebben in deze extra beladen periode.

Daarnaast organiseert onze club dit jaar reeds voor de derde maal een Kersttocht.

Dit jaar vindt onze Kerstwandeling plaats op 23 december in en rond de bossen van Groenhove

De Kersttocht is een onderdeel van de actie 'Kerst voor iedereen' van Kiwanis Torhout in samenwerking met Kiekafobee Lichtervelde, De Klapdeur Torhout, Stad Torhout, Tordale Torhout en vele handelszaken en sympathisanten. De opbrengst gaat ieder jaar volledig naar een project. Dit jaar steunen we haarwensen.be

Jaarlijks verliezen  honderden kinderen hun haar als gevolg van chemotherapie, bestralingen of een vorm van alopecia (kaalhoofdigheid). Een kwalitatief goed haarwerk is duur en niet voor iedereen betaalbaar.

Haarwensen België is op 9 februari officieel gestart.

Zij zetten zich geheel vrijwillig in om fondsen te werven en haardonoren te vinden met als einddoel: alle kale kinderen de mogelijkheid te bieden om kosteloos een haarwerk te kunnen dragen en zich weer kind in plaats van patiënt te voelen!

Wil jij een kind het gevoel van zelfvertrouwen terug geven?

Doe dan mee aan onze kersttocht!

Kerst voor Iedereen

Haarwensen België