Torhout Houtland

www.kiwanis.be
Kiwanis > Sociale acties > Kerst voor Iedereen

Kerst voor Iedereen

Ieder jaar organiseert Kiwanis Torhout Houtland in de nieuwjaarsperiode de sociale actie KERST VOOR IEDEREEN

Tijdens deze actie reikt onze serviceclub de hand naar de alleenstaanden, bejaarden, mindervaliden en minderbedeelden van het houtland. Bij de plaatselijke middenstanders verzamelt onze club waardebons en natura koopwaren die geschonken worden aan mensen die het zowel financieel als emotioneel moeilijk hebben in deze extra beladen periode.

Daarnaast heeft onze club dit jaar reeds voor de tweede maal een Kersttocht georganiseerd.

Dit jaar vond onze Kerstwandeling plaats op 17 december in en rond de bossen van Wijnendale.

De Kersttocht is een onderdeel van de actie 'Kerst voor iedereen' van Kiwanis Torhout. De opbrengst gaat ieder jaar volledig naar een project. Dit jaar steunen we 'De Ziesel'. Dit is een automatische rolstoel die kan gebruikt worden aan zee en op landelijke wegen. Deze zal gebruikt kunnen worden door meerdere verlamde personen.

Kerst voor iedereen Kersttocht 2017