Tienen Hageland

www.kiwanis.be
Kiwanis
Kiwanis > sponsors  > sponsorformules

sponsorformules

sponsor ons concert

Kiwanis Tienen Hageland zet zich als serviceclub reeds vele jaren in om, via haar sociale werken, de kansarmen uit onze regio meer toekomst perspectieven te bieden.

Onze bijzondere aandacht gaat hierbij uit naar kansarmoede bij kinderen.

Om een "kans op groei" voor deze kinderen te realiseren, organiseren wij traditiegetrouw een nieuwjaarsconcert, dat ditmaal zal doorgaan op zaterdag 8 januari 2022 in zaal Manège te Tienen.

En deze keer opnieuw met een topaffiche, en wat voor één, want niemand minder dan Willy Sommers komt naar Tienen. Op het podium wordt hij vergezeld door zijn voltallige band. En ook zijn dochter Annemie zal present zijn.

Onze ambitie? We rekenen op een volle zaal want dit betekent dat we heel wat kinderen , maar ook volwassenen, zullen helpen een betere toekomst tegemoet te laten gaan.

Daarom hopen we dat we u (opnieuw) als sponsor mogen verwelkomen op de 35e editie van ons nieuwjaarsconcert. Kiwanis Tienen Hageland toont ondertussen al 40 jaar een sterk sociaal engagement om een toekomst te bieden voor alle kinderen. En dit hebben we enkel kunnen realiseren dankzij de steun en bijdrage van heel wat ondernemingen, handelaars en sympathisanten.

Alle leden van Kiwanis Tienen Hageland danken u namens de kansarmen uit onze regio reeds bij voorbaat voor uw interesse en uw steun.

sponsorformules

Afhankelijk van het bedrag dat u als sponsor wil spenderen, kunt u kiezen voor één van onderstaande formules.

formule status bedrag uw publiciteit inkomkaarten
cat 1 steun 100 € naam programmaboekje + diapresentatie  
cat 2 sponsor 250 € logo programmaboekje + diapresentatie + sponsorpagina factor 1  + 2 gewone kaarten
cat 3
 
sponsor
 
400 €  logo programmaboekje + diapresentatie + sponsorpagina factor + 2 VIP-kaarten
cat 4
 
hoofd-sponsor
 
700 €
 
idem cat 3 met factor 4
 
 + 4 VIP-kaarten 
cat 5
 
VIP-sponsor
 
1.250 €
 
idem cat 4 met factor 4 + eigen publiciteit aan ingang
 
+ 8-VIP kaarten 
 cat 6      sponsoring pakket op maat  

De sponsors van cat. 3 t.e.m. 5 krijgen dezelfde publiciteitsvoorwaarden aangeboden, maar met een gedifferentiëerde factor 1, 2 of 4. Deze factor bepaalt de verhouding zowel in formaat van het logo (vb. factor 2 is logo dubbel zo groot formaat als factor 1) als in tijdsduur (vb. factor 4 is logo dat 4 keer langer getoond wordt dan logo factor 1)

Voor onze gasten met VIP-inkomkaarten is voorafgaand aan het concert zelf een VIP-receptie in de lounge voorzien vanaf 18.30 uur. Tevens is er mogelijkheid tot meet & greet met de artiest (onder voorbehoud van speciale contractvoorwaarden). Deze gasten genieten ook van voorbehouden plaatsen op de voorste rijen.

betaling en aanlevering van logo's

Het bedrag van de sponsoring kan gestort worden op de rekening van Kiwanis Tienen Hageland:
• Iban rekeningnummer BE86 7340 3006 4450
• Bic code KREDBEBB
• met mededeling "sponsoring concert + gekozen categorie

De faktuur en de inkomkaarten worden u bezorgd na ontvangst van de betaling.

De logo's (voor zover nog niet in ons bezit) zijn aan te leveren in jpeg of pdf-formaat. Van zodra dat wij dit ontvangen zetten wij uw logo op de website. M.a.w. hoe vlugger, hoe meer publiciteit die u krijgt. 

Kiwanis

© 2024 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook