Sint-Truiden Haspengouw

www.kiwanis.be
Kiwanis > Nieuws

Dankbrief na overlijden Camille Goossens

Jeannine Goossens dankt onze club, middels onderstaand mailbericht, voor onze steun ter aangelegenheid van het overlijden en de begrafenis van Camille Goossens.

"Dag allemaal,
Bedankt voor jullie medeleven, steun en sympathie betuigingen naar aanleiding van het heengaan van Camille.
De vele telefoontjes en kaartjes waren een welgekomen troost evenals de mooie bloemen en jullie voltallige aanwezigheid op de uitvaart.
Jullie weten dat Camille voor zijn seniorschap weinig  of geen vergadering miste (de afstand was van geen belang) hij was er graag bij en genoot ervan. Wij hebben dan ook ontelbare warme herinneringen aan de velen feestjes en uitstappen met de Kiwanisvrienden. Het was een fijne tijd .
Mijn beste wensen aan ieder van u en aan hen die u dierbaar zijn voor geluk en gezondheid in  2019 !
Jeannine"

Aanmelden voor leden: