Sint-Truiden Haspengouw

www.kiwanis.be
Bingo
Kiwanis > Moneymakers > Bingo-avond

Bingo-avond

Eenmaal per jaar organiseert Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw een grote Bingo-avond.

Wij heten jullie weer van harte welkom op zaterdag 11 maart 2023.

De eerste uitgave van de Kiwanis Bingo dateert reeds van 18 november 1978. Omdat de data in het begin wat wisselden en er soms eens een jaar werd overgeslagen, ging de Bingo in 2019 voor de 41ste keer door. Een aanzienlijk deel van de prijzen wordt door de leden zelf geschonken. Een ander significant deel wordt geschonken door sponsors en sympathisanten. De laatste jaren dienen helaas een aantal hoofdprijzen te worden aangekocht o.w.v. de inkrimping van de kleinhandel.

Desalniettemin blijft onze Bingo een erg plezante organisatie waar we jaarlijks vele mensen een fijne avond doen beleven en waarbij we met behulp van de opbrengst vele kansarmen kunnen helpen.

Sinds een drietal jaren wordt er een speciale ronde voorzien, waarbij een mooi bedrag wordt overhandigd aan een lokaal goed doel.

De Bingo is een avondvullend programma waarbij onze vaste medewerkers Leo Kretzers (ballenverantwoordelijke) en Edwin Dehaes (presentatie) alles in goede banen leiden. Het evenement begint om 20u00, maar opt ijd komen is erg belangrijk om een goede plaats te kunnen vinden.

Michel Delorge is sinds jaar en dag verantwoordelijk voor de organisatie en de goede gang van zaken.

Kiwanis

© 2023 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Sint-Truiden Haspengouw Kiwanis volgen:

Facebook