Bandeau News
Kiwanis > Nieuws

Charter 9/11 voor Kiwanis Dames Bachten de Kupe

Met de nodige fierheid bezorgen we u hierbij gevoegd het persbericht betreffende het Charter van Kiwanis dames Bachten de Kupe La Joconde.

(meer info)   meer fotos

Het Charter op zaterdag 9 november 2019 is dé officiële start voor onze club als volwaardige kern binnen het Kiwanis-netwerk.

van links naar rechts  Ann van Severen (Leisele) à Past- en stichtend voorzitter

Veronique Neut (Leisele) à Huidig voorzitter 2019-2020

Sylvie Tourlousse (Ramskapelle) à Voorzitter elect 2020-2021

Na een opstart van een kleine 2 jaar staat onze club definitief op de kaart!

Op zaterdag 9 november 2019 om 17u ontvangen “Kiwanis dames Bachten de Kupe La Joconde” het officieel Charter vanwege het Kiwanis-netwerk Nationaal & Internationaal.

We nodigen u van de pers hierbij van harte uit dit unieke moment bij te wonen. Na afloop schenken we jullie een fles picon van ons eigen label.

De plechtige zitting in het bijzijn van de Kiwanis Nationaal en Internationaal was een momentum in het bijzijn van Burgemeester G. Liefooghe en onze 18 dames vindt plaats in het Gemeentehuis te Alveringem.

In het belang van onze sociale doelen en herkenbaarheid voor onze club vragen we uw sympathieke steun en publicatie via uw medium.

Kiwanis dames hebben zich de voorbije jaren ingezet via de organisatie van diverse sociale projecten o.a. tijdens lokale streekmarkten (met hun artisanaal gemaakte picon La Joconde),

via het project FIETS! in het belang van kinderen met een noodvraag uit de nabije omgeving.

Contacteer me gerust voor bijkomende toelichting.

Met vriendelijke groeten,

Christel Veris