Lommel quercus

www.kiwanis.be

Met dank aan onze sponsors:

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Akindo

Akindo is een accomodatie waar kansarme kinderen een week op vakantie mogen komen.
Aangezien wij vinden dat elk kind recht heeft op vakantie steunen wij Akindo al vele jaren.

We steunen Akindo daar waar nodig is op velerlei gebied.  Een jaarlijks terugkerend project zijn de barbecue's in de maanden Juli en Augustus. Elke week organiseren we een barbecue voor de kinderen die zeer enthousiast ontvangen wordt.

www.akindo.be.

Plezante Quiz

Traditioneel organiseert Kiwanisclub Lommel Quercus elk jaar in November de Plezante Quiz.
Dankzij deelname van veel enthousiaste Quizers kunnen we elk jaar een aantal goede doelen voorzien van een financiele bijdrage.

www.plezantequiz.be

Kristalia

SAVE THE DATE!
Graag zien we jullie weer ambiance komen maken op ons gezellige Noord-Limburgse event Kristalia dat plaats zal vinden op 26 mei 2018.

www.kristalialommel.be