Bandeau KKDay
Kiwanis > Projecten > Kiwanis Kids Day

Kiwanis Kids Day

Kiwanis Kids Day 2017: Zaterdag 24 juni, nu al op vier locaties!

Op initiatief van Gouverneur Marie Paule Bollen, Luitenant-Gouverveur Limburg-Kempen Jef Otte, Luitenant-Gouverneur Limburg-Haspengouw Johan Vandenbroucke en hun beider divisies zullen de kinderen ontvangen worden in het Provinciaal Bokrijk, in samenwerking met de Commissie van het District.

Van hun kant zullen Luitenant-Gouverneur Marc Vandiepenbeeck van divisie Namur, en de clubs van zijn divisie de deelnemers verwelkomen in Chevetogne.

Luitenant-Gouverneur van 2 Luxembourg en zijn clubs verwachten de kinderen en hun begeleiders in Walygator in Frankrijk.

Tenslotte zal het net als vorig ook weer mogelijk zijn Kiwanis Kids day te vieren in Pairi Daiza, eens te meer georganiseerd door de club Tournai Picardie.

De kostprijs per kind zal, naargelang de locatie, varieren van 15 tot 39 euro. Hierin zijn parking,inkom,een Kids Day petje,een lunchpakketje met sandwiches,drankje en dessert inbegrepen

Heb je zin om ook Kiwanis Kids day te organiseren?

Een aantal divisies(Brabant Wallon, Hainaut Est, Liège, Vesdre Hautes Fagnes) bestuderen nu de haalbaarheid om dit bij hen in te richten.

Er zijn nog heel wat mogelijkheden qua locatie: Bellewaerde,Nieuwpoort,Planckendael….. We wensen iedereen goede moed en houden jullie op de hoogte via de Kiwanis website en het K Magazine.Indien jullie nog andere voorstellen hebben om een super Kiwanis Kids day te organiseren,aarzel niet om ons te contacteren;samen zullen we de mouwen oprollen om er een geweldige sociale actie ten voordele van de kinderen van te maken!

Kiwanis Kids Day : waarom doen we het?

Tijdens de laatste Raad van Bestuur in Lessines is het dubbele doel van dit evenement aangehaald. Enerszijds marketing , Kiwanis beter zichtbaar maken in de maatschappij. Daarnaast het sociale doel, trouw aan ons devies “Serving the Children of the World”,door aan de kansarme kinderen van ons District een heel fijne dag aan te bieden.

Kiwanis Kids Day in uw buurt

Elke club kan Kiwanis Kids Day organiseren in zijn regio.Aarzel niet ons te contacteren indien je dat van plan bent; Wij zullen dit vermelden op de Kiwaniswebsite en in het Magazine.Laat ook weten of je ook andere clubs wil inschakelen in de realisatie van het project. Clubs die de mogelijkheid niet hebben om een Kids Day in hun regio te organiseren kunnen zich eventueel aansluiten bij de Commissie van één van de vier reeds vermelde lokaties.

Peterschap

Indien u er niet in slaagt een aantal kinderen bijeen te brengen kan je het peterschap over een aantal kinderen opnemen die wij dan op uw naam zullen doorverwijzen.

We danken van harte de clubs die in 2016 hebben deelgenomen!

Bijna 50 clubs van het District Belgie-Luxemburg hebben dit jaar meegewerkt: KC Arlon, KC Avelgem, KC Bastogne, KC Beersel, KC Braine le Comte-Soignies, KC Brugge Vives, KC Brussels Link, KC Charleroi Marie de Condé, KC Charleroi Renaissance, KC Dendre Orientale, KC Dilbeek Breughel, KC Durbuy, KC Espérance Verviers, KC Florenville Lorraine Semois, KC Fontaine-L-Evêque - Morlanwelz, KC Gembloux Abbaye, KC Genk Midden Limburg, KC Hannut Geer Mehaigne, KC Haut-Geer Comtesse de Hesbaye, KC Hoeylart, KC Lessines-Ath, KC Leuven, KC Lier Symforosa, KC La Louvière, KC Le Roeulx, KC Luxembourg, KC Middelkerke Epernay, KC Mondorf-les-Bains, KC Mons Borinage, KC Mouscron, KC Nivelles, KC Pays Herve Golden Club Euregio, KC Renaix-Ronse, KC Roeselaere Rodenbach, KC Spa, KC Saint Ghislain en Borinage, KC Sankt Vith Eifel, KC Tournai Picardie, KC Tournai Princesse d’Espinoy, KC Uelzechtdall-Mersch, KC Villers la Ville, KC Vilvoorde, KC Wavre, KC Wervik Tabaksstreek, KC Zaventem Airport

Een geweldig succes

Meer dan duizend vierhonderd kinderen hebben onder de vlag van Kiwanis, en met het witte petje op van Kids Day, kunnen genieten van deze feestdag voor kinderen.

Fotos 2016

Wil je nog méér zin krijgen om mee te doen in 2017? Bekijk dan hier de fotos.

2016 : de film

Op het evenement in Pairi Daiza is door de Commissie Expansie een film opgenomen die je niet mag missen. Bekijk hem op de onthaalpagina, onder de titel “It’s all about the Kids”.

Publiciteitsmateriaal 2017

Neem contact met ons op wanneer je publiciteitsmateriaal voor Kiwanis Kids Day nodig hebt:witte petjes, beachflags 4.40 m, zelfklevers,…

In naam van de Commissie Marketing van het District Belgie-Luxemburg
Jacques Willemyns