Kiwanis > Commissies > Kiwanis Children's Fund

Kiwanis Children's Fund

Als lid van een Internationale organisatie vraagt KCF om ook een klein deeltje van de sociale acties te besteden aan onze eigen Internationale organisatie.
Een bedrag dat zal besteed worden aan die kinderen die wij als club, Divisie of District niet kunnen bereiken. Deze hulp is ongelooflijk belangrijk om onze organisatie die na UNICEF de grootste organisatie ter wereld is die zonder voorbehoud kinderen in de wereld helpt.
Als Europeanen stellen we voor om onze giften te doneren op een Europeese rekening die onder de controle staat van de "Board of Trustees van KCF".
We kunnen onze giften 'bepalen' (restricted donations) of 'zonder specifiek doel' (unrestricted donations).

Bepalen = Iodium Deficiency Disorder  -  Eliminate  - Disaster relief  - leadership programm (jongeren)
Niet bepalen = Kiwanis Children's Fund kan uw giften gebruiken waar het op "het moment" het meest nodig is.
Als voorbeeld de giften via "Hixson" zijn 'unrestricted'.

Dat KCF een 100% betrouwbare Fundraiser is , bewijst de uitzonderlijke hoge score door een onafhankelijk onderzoek in de US.

Trustee

Filip Delanote

TORHOUT HOUTLAND

European  ambassador

Bernard Altmann

Uelzechtdall-Mersch

District Chair Belgium-Luxembourg

Nathalie Frisch

Letzebuerg Gëlle Fra

Kiwanis Children Fund

Donaties - giften in EUROPA kun je overschrijven op volgende rekening ,   maar !!!!
VERGEET NOOIT : uw DISTRICT & CLUB & eventueel NAAM (bij persoonlijke donatie ) & REDEN te vermelden.

Kiwanis Childrens Fund
Member Service Center
GENT

BE62 4495 6600 3161
BIC    KREDBEBB

+ REDEN  (Matter )

Dank voor Uw gewaardeerde steun ten voordele van die kinderen die ONS har(t)d nodig hebben.

Wilt u contact opnemen met Nathalie Frisch?