Hasselt de Langeman

Kiwanis > Onze Fundraisingactiviteiten

Onze Fundraisingactiviteiten

Speculaas

Sedert meerdere jaren staat onze club Kiwanis Hasselt De Langeman bekend als speculaasleverancier van de streek.

We hebben niet alleen onze speculaasbakker Alex in de club, maar ook onze club staat op meerdere momenten op bepaalde locaties in Hasselt om deze speculaas te verkopen voor het goed doel. Daarnaast is het ook mogelijk om speculaas bij onze leden te bestellen.

Speculaas-Bestelformulier.pdf

Mosselsouper

Reeds 22 jaar organiseert onze club ook een jaarlijkse mosselsouper. Deze gaat door Rapertingen (Hasselt) en vindt telkens de 3de zondag van November plaats.

De inschrijvingen zijn gestart. Een folder vindt u alvast hier.

Hasseltse Jenever

Een Hasseltse club is niets zonder hun eigen jenever. In samenwerking met het Stookkot werd de Hasseltse jenever gestookt en wij verkopen hem voor het goede doel. Heeft u interesse in de jenever, contacteer ons via het contactformulier.

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam: