Gent Gravensteen v.z.w.

www.kiwanis.be
Kiwanis > Onze sociale doelen

Onze sociale doelen

Kiwanis Gent Gravensteen ondersteunt zowel internationale en europese projecten via de wereldwijde organisatie Kiwanis International, als enkele lokale projecten in Gent en omstreken. De lokale projecten die Kiwanis Gent Gravensteen momenteel ondersteunt zijn:

School & Ziekzijn Oost-Vlaanderen

School & ziek zijn

School & Ziekzijn Oost-Vlaanderen (S&Z) begeleidt leerlingen uit het basis- en het secundair onderwijs die langdurig niet naar school kunnen wegens ziekte, ongeval of revalidatie. Deskundige en enthousiaste vrijwilligers geven les aan huis, gratis en op maat van de zieke leerling.

DVC Heilig Hart

Het DVC Heilig Hart is een dienstenverleningscentrum voor kinderen met matig tot diep verstandelijke beperkingen. De ondersteuning die het dienstverleningscentrum kan bieden, bestaat uit meerdere modules. Die modules verschillen naargelang de behoefte en uiteraard ook naargelang de leeftijd van de zorgvrager

De Vierklaver

Vzw De Vierklaver ondersteunt volwassenen met een beperking en vertrekt hierbij van de verwachtingen, vragen en dromen van zijn cliënten. De Vierklaver wordt erkend en gesubsidideerd door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap.

De Heide

De Heide VZW is een voorziening gelegen in Merelbeke met verschillende vormen van begeleiding voor en ondersteuning van personen met een motorische handicap: een tehuis voor permanente bewoners, een kortverblijf, de dagactiviteiten en het therapiecentrum en de dienst begeleid wonen.

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam: