Bandeau expansion
Kiwanis > Commissies > Expansie

Expansie

‘Strength and growth come only through continuous effort and struggle.’
Napoleon Hill

Een nieuw jaar, een nieuw team, een even grote ambitie.

Graag stel ik jullie voor aan het nieuwe Belux team Groei:

• Lejon Tits - Regio 1
  • Hugues Glatigny - Regio 2
  • Bert Van Gheluwe - Young Professionals
  • Claude Clais - Golden Clubs Regio 1
  • August Cormann - Golden Clubs Regio 2.

We gaan door in dezelfde lijn. Het versterken en verjongen van bestaande clubs, maar met behoud van de senioren expertise.

Ons doel: Minimaal 1 lid per club netto erbij. Nieuwe clubs oprichten met extra aandacht voor de Young Professionals en dames. Het samenwerken met JCI staat ook hoog op de agenda.

Verjonging binnen clubs kan je stapsgewijs realiseren door ieder jaar een iets jonger lid aan te werven dan het jongste clublid. Zo creeer je energieke ervaren clubs. Best of both worlds. Generaties kunnen zo ook leren van elkaar.

Nieuwe leden brengen een frisse wind in de club, nog meer nieuwe ideeën en projecten. Bestaande leden kunnen hun ervaring delen. Echter het succes wordt bepaald door het samen plezier hebben, samen werken aan projecten, samen leren en groeien ten behoeve van ons gezamenlijke goede doel: de kinderen.

Het motto 2017. “Energize the dream”. Waar staat dit voor? Dat elk kind onderdak heeft, dat elk kind te eten heeft en dat elk kind naar school kan gaan. Daarom zijn we bij Kiwanis, om kinderen een betere toekomst te geven. Daarom ben ik bij Kiwanis, samen met mijn geweldige team.

Wij kijken uit naar een ontmoeting.
Liesbeth Moormann
Chairman Growth Committee 2016-2017

The Formula: Love It, Share It, Live It.

Join us!

Klik op de foto om de brochure 'toekomstig lid' te downloaden.