Bandeau Eliminate
Kiwanis > Projecten > ELIMINATE

Kiwanis en UNICEF tegen Tetanus

Wat houdt het ELIMINATE-partnerschap in?
Hand in hand willen Kiwanis en UNICEF de wereld beter maken door MNT uit te roeien. De betrokkenheid, visie en kracht waarmee Kiwanis gemeenschappen en hun leiders weet te bereiken, kunnen helpen bij het wegvagen van deze wrede, eeuwenoude ziekte en de weg effenen voor andere medische hulp. UNICEF, op zijn beurt, heeft medewerkers in de meest geïsoleerde uithoeken van de wereld en een onovertroffen bevoorradingsketen.

Ons District ?

Ons district heeft zich geëngageerd om haar deel te doen en 1.950.000,- USDollar in te zamelen en dus minimaal 1.083.333 levens te redden/ te beschermen. Momenteel hebben we reeds ongeveer $1,398,240.66. ingezameld.

Dit is jouw kans. Laat jouw hart spreken.

Nu is de tijd gekomen.

Dit is ons moment om de wereld te veranderen.

De geschiedenis staat ons op te wachten. De tijd niet !

Samen zullen we MNT beteugelen, ons motto indachtig “Serving the children of the World”

meer info over het project

report Unicef

De campagne tegen kindersterfte in een nutshell