Kiwanis > Projecten > Eliminate > Clubacties

KC Gent Gravensteen: champagne-actie

KC Gent Artevelde : gepersonaliseerde
ELIMINATE-DUVEL-glazen

Als geëngageerde MODELCLUB heeft KC Gent Artevelde Duvel-glazen gepersonaliseerd met een print van het schilderij "Mama" van kunstenares Anne Hayen. Een gegeerd verzamelobject en een must voor Duveldrinkers.
Er zijn nog een aantal glazen te bekomen.
Klik op volgende link voor meer info :http://www.gent-artevelde.be/nieuws/62/eliminate .
Prijs per Duvelglas : € 50,- (verzending + 10 €) te bestellen bij wim.de.jonge@telenet.be

KC Gent Gravensteen: champagne-actie

KC Gent Gravensteen heeft zich geëngageerd als MODELCLUB en zal dus 750,- USD per clublid bijdragen aan het ELIMINATE-project. Eén van de opbrengstactiviteiten die we hiervoor organiseren is onze Champagne-actie.

Naar jaarlijkse gewoonte brengen we u een uniek aanbod voor al uw feestelijke aangelegenheden met deze excellente champagne "Louis Nicaise" rechtstreeks uit  Hautvillers," De wieg van de Champagne" .

Wees er tijdig bij want de voorraad is beperkt.  Bestel via deze link.