Bandeau commissions
Kiwanis > Commissies > Opleiding > Certfiëring van opleiders door KIEF

Certfiëring van opleiders door KIEF

Tijdens de vergadering van de commissievoorzitters KI-EF te Brussel, hebben wij de deelnemers geïnformeerd dat de europese Federatie de opleiding « Train the Trainers » zal vervangen door een « Trainers Certification Weekend ».

Datum en locatie: Gent, België, van 29 november tot 1 december.

Doelpubliek: Kiwaniërs die bereid zijn mee te helpen aan de opleiding van de leden en clubofficieren en die nooit eerder opgeleid werden door KI-EF.

Doel: de deelnemers zullen een « Trainers certification award » ontvangen na het programma met succes door lopen te hebben.

Aantel deelnemers: KI-EF zal de verplaatsing- en overnachtingkosten evenals de spijs en drank voor één deelnemer per district tenlaste nemen.

Dank uw kandidaten in te schrijven uiterlijk 12 oktober, door de naam, district en mailadres kenbaar te maken aan sbafdel@kiwanis.org die vervolgens de inschrijving verder beheert.