Avelgem Land van Streuvels

www.kiwanis.be
Massagedag 25 februari 2018
Kiwanis > Sail4Children

SAIL4CHILDREN

 

     

Kiwanis Avelgem Land van Streuvels  organiseert elk jaar  Sail4Children, dit op de laatste zondag van augustus  in de jachthaven van Nieuwpoort.

Kiwanis Sail4Children biedt een sociale dag aan zee aan aan kinderen voor wie op vakantie gaan geen evidentie is. Voor deze kinderen organiseert Kiwanis een onvergetelijke dag aan zee waarbij zij bootje varen, gebruik kunnen maken van diverse speelpleintoestellen, een ontbijt krijgen, s middags een lekker maal om na een tweede boottocht een vieruurtje te verorberen. Als afsluiter keren de kinderen huiswaarts met handenvol geschenken zoals snoep, fruit, rugtas met divers schoolgerief, speelbal, enz., enz.

Sail4Children 2018 - DE 11de editie

Inschrijven voor de mosselmaaltijd door betaling van 25,00 € per persoon op BE91 0682 4332 9476  (BIC: GKCC BE BB) van Kiwanis Avelgem.

             

Zondag 26 augustus - 12u00 - Jachthaven Nieuwpoort

KIWANIS AVELGEM bezorgt kinderen een onvergetelijke dag aan zee en nodigt jou hierbij uit!

Kom midden in de jachthaven van Nieuwpoort zelf zien en beleven hoe kinderen genieten van de zee, van het lekkers en van de randactiviteiten...

Schrijf je in voor het mosselfestijn, en schuif met ons mee aan tafel.

Met je bijdrage steun je het therapeutisch zeezeilen van Tama Moana.

 

"Je kan de richting van de wind niet veranderen, wel de stand van je zeilen" (TAMA MOANA kind van de zee)

 

PS. In navolging van ons initiatief gaan op dezelfde dag of een week eerder vergelijkbare activiteiten door in Kortrijk, Oostende en Gent.

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook