Avelgem Land van Streuvels

www.kiwanis.be
  • De Kindervriend

    De Kindervriend uit Rollegem mocht op 9 juli een delegatie van het bestuur van Kiwanis Avelgem ontvangen die een voorraad mondmaskers en ontsmettingsgels aan het tehuis schonken. Deze korte maar broodnodige interventie kon er komen dankzij de samenwerking van Franky Van Haesebroucke ,voorzitter Yvan Bauwens en sponsor Morgan Blue Kurt. Op de foto ook past-voorzitter Laurent Pieters, Leen Vandersteene en Nathalie.

  • Scala

    Nieuwe voorlopige datum - Zaterdag 10/10/2020 - Scala and Kolacny Brothers - Sint-Martinuskerk Avelgem Verkoop tickets: zie nieuws

    Lees verder >

Home

Kiwanis Avelgem Land van Streuvels

behoort tot de Zuid-Westvlaamse Kiwanisfamilie.

De werking werd gestart in 2003. De club kwam onder Kiwanisvleugels in mei 2006 en werd één jaar later gecharterd. Wij zijn een club van 26 enthousiaste mannen afkomstig uit de wijde streek die Zuid-Kortrijk met de Schelde verbindt en waarvan Avelgem de centrale plaats is.

Zit u met een vraag? Heeft U een suggestie? Wenst u dat iemand met u vrijbijvend contact opneemt? klik dan hier.

 

 

Update oktober 2019


Zaterdag 12 oktober was er DE ambtsoverdracht. Die ging door in Ieper. Na een kort aperitief met hapjes in restaurant BACON, gingen we naar de Menenpoort om de "Last Post" bij te wonen. Het was een indrukwekkende plechtigheid, wetende dat daar de namen van 54.000 gesneuvelde Britse soldaten gebeiteld staan. Terug in het restaurant kon de ambtsoverdracht plaatsvinden: ons nieuwste lid Tom Reyntjens kreeg zijn pin, Koen Houpline werd voor zijn verdienstelijke werk voor de club "Streuvel van het...

Lees verder

Scala


Nieuwe voorlopige datum Zaterdag 10/10/2020 - Scala and Kolacny Brothers - Sint-Martinuskerk Avelgem Klik hier voor om onze flyer te bekijken Klik hier voor aankoop Tickets  Omwille van de coronacrisis zijn de nieuwe datum en de locatie onder voorbehoud. Zodra er meer info hierover is, wordt dit gemeld.  

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Volg ons op:

Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook