Avelgem Land van Streuvels

www.kiwanis.be
  • Willy Sommers in Outrijve

Kiwanis Avelgem Land van Streuvels

behoort tot de Zuid-Westvlaamse Kiwanisfamilie.

De werking werd gestart in 2003. De club kwam onder Kiwanisvleugels in mei 2006 en werd één jaar later gecharterd. Wij zijn een club van 26 enthousiaste mannen afkomstig uit de wijde streek die Zuid-Kortrijk met de Schelde verbindt en waarvan Avelgem de centrale plaats is.

Zit u met een vraag? Heeft U een suggestie? Wenst u dat iemand met u vrijbijvend contact opneemt? klik dan hier.

Willy Sommers

Zaterdag 1 juni 2019 Outrijve Feest!   Willy Sommers Het komt niet vaak voor dat Willy Sommers te zien en te beluisteren is  in Outrijve. Zaterdag 1 juni 2019 was hij de gast op het meerdaagse "Outrijve Feest". De tent was goed gevuld, de ambiance was verzekerd. Na zijn optreden kreeg hij bloemen van onze burgemeester en werd het feest tot in de late uurtjes voortgezet.

Aanmelden voor leden:

Gebruikersnaam: