Kiwanis > Aanvragen Kiwanis Clubsite

Aanvragen Kiwanis Clubsite

Eenduidige Kiwanis uitstraling met ruimte voor eigen identiteit van de club

De Kiwanis clubsite template is een complete website met CMS (Content Management Systeem) voor de onafhankelijke Kiwanis clubs. Met het CMS kan een geheel eigen indeling worden gemaakt en kunnen eenvoudig teksten, beeld, filmpjes en bestanden worden toegevoegd en beheerd. Bovendien zijn belangrijke kenmerkende vormgevingselementen vastgezet zodat een eenduidige kiwanisuitstraling naar de buitenwereld kan worden gerealiseerd.

Koppeling met ledenadministratie

De clubsite template is gekoppeld aan de internationale Kiwanis ledenadministratie waardoor het mogelijk is om pagina’s af te schermen voor publiek. Leden kunnen met hun eigen logingegevens inloggen om de pagina’s te bekijken. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld notulen en commissieverslagen gedeeld worden.

Clubagenda

In de clubsite template zit een agenda functie waarop de individuele leden na inloggen kunnen aangeven of zij bij het geplande agendapunt aanwezig zullen zijn en/of zij worden vergezeld door een partner of introducé. Deze informatie wordt vervolgens overzichtelijk aan alle leden gepresenteerd, met rood of groene markering, zodat de te verwachten opkomst in een oogopslag waar te nemen is.

Nieuws

Via een nieuwsmodule kan clubnieuws snel en overzichtelijk op de website geplaatst worden. Bovendien kan het nieuwsbericht vanuit het CMS doorgeplaatst worden naar de website van het district.

Fotoalbum

Via een fotoalbumfunctie kunnen snel foto's van de PC of van een fotocamera op de website geplaatst worden. Het CMS zorgt voor het uploaden en het creëren van previews en de juiste weergave formaten voor internet.

Kosten en aanvragen

Met dit formulier kunt u een aanvraag indienen voor het activeren van een officiële Kiwanis Belgium-Luxembourg clubsite.

Kosten bedragen € 5,- excl. BTW per maand (€ 6,05 incl. BTW).

Deze kosten worden per verenigingsjaar in rekening gebracht.

Clubsite aanvraagformulier

Kies uw logingegevens (deze kunnen later aangepast worden):

Een paar clubsites voorbeelden