Serving the Children of the WorldTM
www.kiwanis.be

Externe communicatie : een nieuwe website voor het district
01-01-2011

De taak van de commissie externe communicatie was de herstructurering van de website www.kiwanis.be. De bedoeling was dat er een duidelijke website komt die regelmatig geüpdatet wordt en de juiste informatie over Kiwanis, de clubs en leden bevat. Alle sites van Kiwanis worden onder een norm gebracht zodoende dat er één beeld van Kiwanis naar buiten gaat.

Het concept dat nu is voorzien bestaat uit twee peilers :

· De website www.kiwanis.be met alle tools ( zoals agenda, mail manager,…) er om heen.
· Iedere club kan een website laten aanmaken die ook gelinkt wordt aan de website www.kiwanis.be. Nieuwsberichten van de clubs kunnen op deze manier via enkele kliks gelinkt worden met de nieuwsberichten van onze hoofdwebsite.

Bedoeling is om de website www.kiwanis.be online te hebben voor de raad van bestuur van Doornik ( 22 januari 2011). De eerste clubsites zouden online kunnen gaan tegen 1 februari 2011.

Voor nadere informatie : Karel.Timmermans@telenet.be

Overige nieuwsberichten