Serving the Children of the WorldTM
www.kiwanis.be

Laat van u horen!
14-02-2011

In uw club  geen gemis aan initiatieven en het organiseren van allerlei activiteiten in vele variaties gedurende het Kiwaniswerkjaar.

Een aantal clubs publiceert haar activiteiten in ons Kiwanis-magazine. Ook vinden  we  heel wat foto’s en artikels van de diverse clubs terug in de locale of regionale pers.

WAT DOET U IN UW CLUB?

De clubs die het meest media en pers gebruiken om van zich te laten horen, om hun activiteiten weerklank te geven bij het bredere publiek en op die manier het KIWANIS-idee te verspreiden, kunnen van de commissie Marketing deelnemen aan een competitie. De clubs die het meeste persartikels doorsturen naar Marc Vandermeersch (met duidelijke vermelding van divisie, clubnaam en gegevens over de persartikels) krijgen een toelage voor hun sociale clubkas van respectievelijk € 300, € 200 en € 100.

Veel geluk!

MARC VANDERMEERSCH