Serving the Children of the WorldTM
www.kiwanis.be

De registratie voor het Congres sluit binnenkort af
11-08-2012

De limietdatum voor de registratie voor de evenementen van het Congres is vastgesteld op woensdag 15 augustus eerstkomend.

Indien U nog voor iets wil inschrijven, net als Uw 435 voorgangers, doe het dan NU. Na deze datum zal dit niet meer mogelijk zijn.

Wil er wel rekening mee houden dat op heden het Vriendschapsdiner volledig volgeboekt is en het geen zin heeft om hiervoor nog te pogen te registeren via

1. Website (de link van dit Diner is afgesloten)
  2. Fax: er zal geen gevolg kunnen gegeven worden
  3. Rechtsreeks door betaling van de menukost; dit geld zal direct teruggestort worden.

U kan na 15 augustus nog altijd registreren voor deelname aan de Algemene Vergadering van het Congres via de website http://www.kiwanis.be/104/registratie-congressisten of door de stemgerechtigden van Uw club op te geven via de Directory Online en dit tot 5 september eerstkomend.

Alvast dank voor Uw medewerking.

Het Host Committee

PS1. De menu’s voor de feesten staan op de site; gemotiveerde wijzigingen aanvragen aan secretariaat@kiwaniscongres.be

PS2. Willen de clubsecretarissen dit bericht doorgeven aan hun niet geinformatiseerde leden.

Overige nieuwsberichten
K Belux App