Serving the Children of the WorldTM
www.kiwanis.be

Ommegang : 3-4-5 juli 2012
17-06-2012

Kiwanis zal opnieuw meewerken aan deze manifestatie.

Kiwanis zal over een ruimte van 200m2 op de Zavel in de schaduw van de kerk beschikken. Gedurende drie dagen zal Kiwanis zijn talrijke activiteiten en meer in het bijzonder ELIMINATE voorstellen.

Aan de bar zijn ook sandwiches te bekomen; voor de kinderen zijn er poneys en houten speelgoed.

Woensdag 4 juli,18 uur : groot aperitief waarop u allen bent uitgenodigd, voorafgegaan door de officiële overhandiging van een cheque van ongeveer € 50.000.

De firma GSK-Glaxo Smith Kline zal tot € 25 000 bijpassen bovenop de bedragen die vóór 15 juni 2012 door de drie aangrenzende divisies van haar zetel, te weten Brussel-Agglo, Brabant Sud en Namur, gestort zijn op rekening Eliminate-GSK-Kiwanis : IBAN BE56 7360 0524 3888 BIC KREDBEBB – mededeling ELIMINATE-GSK-KIWANIS.

Het Kiwanis Ommegangcomite vraagt u :

• een voorschot van € 200 per club te storten op rekening BE 28 0016 6054 5020 voor de financiering van de logistiek van de operatie;
  • een contactlid in elke club aan te wijzen. Neem contact met Serge CRIQUELLION s.cri@skynet.be;
  • een bezoek te brengen aan de Kiwanisstand op 3-4 of 5 juli;
  • aanwezig te zijn op het grote aperitief op woensdag 4 juli om 18 uur.

Overige nieuwsberichten
Kiwanis Congres Roeselare Newsletter