Serving the Children of the WorldTM
www.kiwanis.be

Kiwanis Ommegang - praktische info
17-06-2012

KIWANIS-OMMEGANG-ELIMINATE-UNICEF - Grote Zavel - "een uitzonderlijke gelegenheid"

Beste Kiwanis vrienden,

Op 3, 4 en 5 juli gaan wij deelnemen aan de Ommegang vieringen op de Grote Zavel in Brussel, waar wij over 200m2 in het centrum van het middeleeuws dorp zullen beschikken, midden in de ruimtes voor steekspelen. Het gaat om een uitzonderlijke gelegenheid om onze Kiwanis beweging in de publieke aandacht te brengen. Wij kunnen daar ook onze aktie ELIMINATE voorstellen die Kiwanis steunt in samenwerking met UNICEF.

Concreet hebben wij "manpower" nodig om gedurende de 3 dagen de spelen die wij de kinderen aanbieden te runnen, om een champagne bar open te houden, het opdienen en het houden van een kleine restaurant, het openhouden van een bierbar waar het Ommegangbier aangeboden zal worden. Dit alles moet lukken want er wordt reuze mooi weer aangekondigd met een prachtige blauwe hemel zo blauw als de blauwe kleur van ons logo. Het logo dat duizenden moeders en kinderen hoop moeten brengen dank zij de actie ELIMINATE.

INSCHRIJVINGEN voor de hulp vrijwilligers (4 personen/dag/club gewenst) via:

> Onder "Accueil" (boven links).
> Clik op "Inscription Ommegang" en vul het deelnameformulier in.
> Uw persoonlijke samenwerking op de door U gekozen uren wordt bevestigd door het indrukken van de toets "ENVOYER".
> Onmiddellijk ontvangt U per mail de bevestiging van Uw engagement

Met dank om bij ontvangst van het bericht Uw inschrijving te mogen ontvangen, dit om een prima organisatie te kunnen waarborgen

OP WOENSDAG 4 JULI worden uitgenodigd : de media, het publiek, alle Kiwaniërs met familie vrienden, collega's en relaties.

Om 17u30 wordt een cheque overhandigd aan UNICEF ten baten van de aktie ELIMINATE.
REUZE APERITIEF VANAF 18u00.

Kiwanis Groeten.

Serge Criquellion
Lid Kiwanis Club Bruxelles Centre, Brussel-Agglomeratie divisie
Verantwoordelijke communicatie en coördinatie